Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Köşe Yazısı | Önizleme: Summerslam 2023
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 38185" data-attributes="member: 23"><p>günceli izlemeye başlamışken burayı boş geçmek olmaz. battle royal işini her zaman sevdik, seveceğiz. isterse dünyanın en boktan adamları olsun içinde benim için hep cazibesi var. geçen 2007 kadınlar battle royal izledik kusursuz.. la knight mantıklı tahmin, benim de aklıma çok birisi gelmedi. CHAD GABLE çaksa ve kaçsa keşke. logan paul için söylediklerine katılıyorum, şirkete katıldığından beri kötü bir anının olduğunu düşünmüyorum. her girdiği olayı, maçı güzelleştirdiği gözle görülüyor. bayılıyoruz kendisine. son raw’da segmentları çok iyiydi bence, güzel taşıdılar kendilerini buraya. şovun en iyi maçlarından birisi olacağını düşünüyorum. </p><p></p><p>eğer izlemeyen varsa ronda vs shayna için yayınlanan promoyu izlemelerini tavsiye ediyorum. bu iki kadının çocukluktan beri konumları, birliktelikleri ve duyguları çok güzel yansıtılmış. özellikle shayna neden saldırdığını, neden buna ihtiyacı olduğunu ve neler yapacağını muhteşem anlatmış. hiç beklentim olmayan bir şeyden inanılmaz beklentim olmaya başladı. shayna kesin alır diye düşünüyorum ben de, maç ne kadar çekecek bilmiyorum ama hikaye fazlasıyla cezbetti beni.</p><p></p><p>isim olarak şovun en kaliteli duran maçı bence. düşündüğümüz kadar da iyi bir maç olacaktır diye umuyorum. drew ring içinde en sevdiğim adamlardan, gunther de çok izlemesem de en iyi olarak tanımlanan birisi çoğunlukla. ben gunther’in devam edeceğini düşünüyorum sadece senin aksine, drew ne yapar devamında ben de hiç kestiremiyorum. umarım ayrılmaz şirketten. en merak etmediğim maç kadınlar maçı, dediğine %100 katılıyorum. acayip bi bıkkınlık var. yorum dahi yapmayacağım, izlemem maçı dahi muhtemelen.</p><p></p><p>bu feud sonucu belli olarak geliyor bence şova ama öyle güzel işlediler ki. cody’nin galibiyeti bin kat anlamlı hale gelecek kendisi için de şirket için de seyirciler için de. cody’nin geleceği için survivor çok mantıklı, nedense ben bu sene bir daha rumble alacak gibi hissediyorum. b2b yapması en rahatsız etmeyecek adam şu an hiç de yadırgamam. benim fikrim biraz daha ütopik tabii. lesnar baba her türlü sarıyor ya ben de sana katılıyorum yeni tarzı süper. bir noktada geri çekilecektir bence de dediğin gibi o döneme kadar. UMARIM BALOR KAZANMAZ. bu maça dair en büyük temenni. en belirsiz maç da bu bence. her şey olabilir, priest buradan kemerle bile çıkabilir. judgement day sevmediğim için priest vs balor daha cezbedici benim için stable içinde bulunmalarından ama o zaman da seth’i bir yere koyamıyorum. seth alsın gitsin ya buradan, meraklıyım çok bu maç için. dediğin şeyler genel olarak mantıklı gelecek için.</p><p></p><p>ve ana olay… böyle bir hikaye yok ya. jey uso’ya aşık etti bizi, cidden helal olsun. ben nedense jey uso’nun ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ya. bunu da sonuna kadar hak etti. roman kazanıp ortalıkta gözükmezse dediğin gibi rezillik bir olay olur, öyle bir durum olması da beni jey uso tarafına daha çok itiyor. aynı senin gibi yaslandık bekliyoruz, muhteşem bir hikaye muhteşem bir maç izleyeceğimize eminim. maç hikayesiyle şimdiden beni alıp götürüyor zaten, maç içinde hikaye kullanımını da bu uzun serüvende wwe çok iyi kullandı, kullanacaktır.</p><p></p><p>şovdan beklentim çok yüksek. en az 8 puan vereceğim bir şov bekliyorum sonunda. maç kart çok iyi, hikayeler çok iyi geliyor. sunulabilecek milyon tane şey var. son zamanların en iyi summerslam’i olacak bence. uso alırsa maçı tarihin en iyilerinden birisine aday olabilecek potansiyeli var. yazı da çok güzel olmuş, tertemiz akıyor gidiyor. keyif aldım fazlasıyla okurken. ellerine sağlık doğan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 38185, member: 23"] günceli izlemeye başlamışken burayı boş geçmek olmaz. battle royal işini her zaman sevdik, seveceğiz. isterse dünyanın en boktan adamları olsun içinde benim için hep cazibesi var. geçen 2007 kadınlar battle royal izledik kusursuz.. la knight mantıklı tahmin, benim de aklıma çok birisi gelmedi. CHAD GABLE çaksa ve kaçsa keşke. logan paul için söylediklerine katılıyorum, şirkete katıldığından beri kötü bir anının olduğunu düşünmüyorum. her girdiği olayı, maçı güzelleştirdiği gözle görülüyor. bayılıyoruz kendisine. son raw’da segmentları çok iyiydi bence, güzel taşıdılar kendilerini buraya. şovun en iyi maçlarından birisi olacağını düşünüyorum. eğer izlemeyen varsa ronda vs shayna için yayınlanan promoyu izlemelerini tavsiye ediyorum. bu iki kadının çocukluktan beri konumları, birliktelikleri ve duyguları çok güzel yansıtılmış. özellikle shayna neden saldırdığını, neden buna ihtiyacı olduğunu ve neler yapacağını muhteşem anlatmış. hiç beklentim olmayan bir şeyden inanılmaz beklentim olmaya başladı. shayna kesin alır diye düşünüyorum ben de, maç ne kadar çekecek bilmiyorum ama hikaye fazlasıyla cezbetti beni. isim olarak şovun en kaliteli duran maçı bence. düşündüğümüz kadar da iyi bir maç olacaktır diye umuyorum. drew ring içinde en sevdiğim adamlardan, gunther de çok izlemesem de en iyi olarak tanımlanan birisi çoğunlukla. ben gunther’in devam edeceğini düşünüyorum sadece senin aksine, drew ne yapar devamında ben de hiç kestiremiyorum. umarım ayrılmaz şirketten. en merak etmediğim maç kadınlar maçı, dediğine %100 katılıyorum. acayip bi bıkkınlık var. yorum dahi yapmayacağım, izlemem maçı dahi muhtemelen. bu feud sonucu belli olarak geliyor bence şova ama öyle güzel işlediler ki. cody’nin galibiyeti bin kat anlamlı hale gelecek kendisi için de şirket için de seyirciler için de. cody’nin geleceği için survivor çok mantıklı, nedense ben bu sene bir daha rumble alacak gibi hissediyorum. b2b yapması en rahatsız etmeyecek adam şu an hiç de yadırgamam. benim fikrim biraz daha ütopik tabii. lesnar baba her türlü sarıyor ya ben de sana katılıyorum yeni tarzı süper. bir noktada geri çekilecektir bence de dediğin gibi o döneme kadar. UMARIM BALOR KAZANMAZ. bu maça dair en büyük temenni. en belirsiz maç da bu bence. her şey olabilir, priest buradan kemerle bile çıkabilir. judgement day sevmediğim için priest vs balor daha cezbedici benim için stable içinde bulunmalarından ama o zaman da seth’i bir yere koyamıyorum. seth alsın gitsin ya buradan, meraklıyım çok bu maç için. dediğin şeyler genel olarak mantıklı gelecek için. ve ana olay… böyle bir hikaye yok ya. jey uso’ya aşık etti bizi, cidden helal olsun. ben nedense jey uso’nun ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ya. bunu da sonuna kadar hak etti. roman kazanıp ortalıkta gözükmezse dediğin gibi rezillik bir olay olur, öyle bir durum olması da beni jey uso tarafına daha çok itiyor. aynı senin gibi yaslandık bekliyoruz, muhteşem bir hikaye muhteşem bir maç izleyeceğimize eminim. maç hikayesiyle şimdiden beni alıp götürüyor zaten, maç içinde hikaye kullanımını da bu uzun serüvende wwe çok iyi kullandı, kullanacaktır. şovdan beklentim çok yüksek. en az 8 puan vereceğim bir şov bekliyorum sonunda. maç kart çok iyi, hikayeler çok iyi geliyor. sunulabilecek milyon tane şey var. son zamanların en iyi summerslam’i olacak bence. uso alırsa maçı tarihin en iyilerinden birisine aday olabilecek potansiyeli var. yazı da çok güzel olmuş, tertemiz akıyor gidiyor. keyif aldım fazlasıyla okurken. ellerine sağlık doğan. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Köşe Yazısı | Önizleme: Summerslam 2023
Menü
Giriş yap
Kayıt ol