Tony Khan ‘Fairway To Heaven’ Yardım Amaçlı Golf Etkinliği ve ‘Fairway To Hell’ AEW Dynamite Yapmak İstiyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Tony Khan, hayallerinden biri olan Fairway to Heaven golf etkinliği ile aynı zamana denk gelecek özel bir AEW Dynamite bölümü düzenleme fikrini tartışıyor. All Elite Wrestling, hiçbir zaman çapraz etkinlik bölümleri yapmaktan çekinmedi. Geçmişte, özel TV bölümleri Köpekbalığı Haftası (Shark Week), Godzilla vs. Kong’un vizyona girmesi gibi etkinliklerle aynı zamana denk geldi. Şimdi ise Tony Khan, yardım amaçlı bir golf turnuvasıyla aynı zamana denk gelecek bir etkinlik düzenlemeyi düşündüğünü açıkladı. Robbie Fox ile My Mom’s Basement programında konuşan Tony Khan, "Fairway to Hell" adlı AEW Dynamite bölümünün, Fairway to Heaven golf turnuvasıyla aynı zamana denk gelmesi planını açıkladı. Tony Khan, bu iki etkinliğin güreş ve golf hayranlarını bir araya getirmesini umuyor.

"Harika bir fikrim vardı. Bence çok iyi bir amaca hizmet edecek bir şey yapmak istedim ve bu bir yardım amaçlı golf turnuvası. Bu hem güreş hem de güreş hayranları için harika olurdu. Umarım yeni hayranları golfe ve güreşe kazandırır. Sporların içinde, insanların düşündüğünden daha fazla bir kesişim var. Fairway to Heaven adında bir yardım amaçlı golf turnuvası yapmak istiyorum ve bu turnuvada güreşçilerin, golfçülerin ve insanların hayır için yer almasını istiyorum. Ardından, aynı şehirde ya da bölgede Fairway to Hell adında bir Dynamite yapmak istiyorum. Bence bu müthiş olurdu."

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi