Tony Schiavone: Biri Bana 'Sen Benim Çocukluğumun Sesi Oldun' Dediğinde Onur Duyarım

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Tony Schiavone, hayranlarının çocukluklarının sesi olmak hakkında konuşuyor. Tony Schiavone, onlarca yıla yayılan güreş endüstrisi kariyerinde, Monday Night Wars’un en yoğun dönemindeki World Championship Wrestling'de çalıştı ve şu anda All Elite Wrestling’de spiker olarak görev yapıyor. Bu haftaki AEW Collision yayını öncesinde WFXR News’e konuşan Tony Schiavone’ye, hayranların ona fandomları (hayranlıkları) üzerindeki etkisini söylemesinin kendisine ne hissettirdiği soruldu.

"Şey, onlar güreş hayranı olarak, TV programlarını izleyerek, bilet satın alarak bana etki ettiler ve bu benim gözümden kaçmıyor. Yani biri bana 'Sen benim çocukluğumun sesisin' dediğinde onur duyarım. Gerçekten, gerçekten duyarım. Çok onur duyarım. İnsanlarla konuşmayı severim. Onlara, kariyerim için çok şey ifade ettiklerini hissettirmeyi severim. Gerçekten düşünüyorum ki kariyerim boyunca bazen beyzbol oyuncuları, büyük lig beyzbol oyuncuları, küçük lig beyzbol oyuncuları ve ayrıca güreşçilerin, hayranlara zaman ayırmadıklarını gördüm ve bu yanlış. Bu kesinlikle yanlış. Sizi siz yapan bu insanlardır. Yani bu benim için özel. İnsanlar 'Sen benim çocukluğumun sesisin. Eminim bunu çok duymuşsundur.' dediler ve ben de 'Evet, ama bir daha duymaktan rahatsız olmam. Bu benim için çok şey ifade ediyor.' dedim."

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 8)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi