Rock olmadan da Heel Cena yazamıyorsan yazık kafana der geçerim o zaman. ChatGPT kullansan daha iyi yazar.
Dediklerinize genel anlamda katılıyorum bu arada, Rock gelmediyse madem tabii ki ona göre daha farklı hikayeler oluşturmak zorundasın. Ancak Unreal belgeselini seyrettikten sonra daha iyi fark ettim, bu turn'ün gerçekleşmesi gerçekten The Rock'ın o gece Elimination Chamber'da bulunmasıyla birebir alakalı. Heel turn anını, heel turn sonraki hikayeyi vs. tamamen The Rock'ın o an bulunmasına ve ilerideki şovlarda da bulunacağına bağlayarak kurgulamışlar. Sadece diyorum ki, bir de hikayeyi kurttan dinlemek gerek. Bizler izleyici olarak işin bu kısmında olan bitenlerle, zorluklarıyla vs. çok da ilgilenmemeliyiz buna da okey, ama bunları bazı durumlarda göz ardı etmek de doğru değil diye düşünüyorum.Gayet de alakası var. Şovdan bir önceki haftalık şovda "ya böyle şöyle oldu hadi bira içelim hehehe" demek yerine Rock'sız da güzel bir senaryo yazılabilirdi. Summerslam maçında face turn emareleri gösterip maç sonunda Cody'e kemeri verip face olabilirdi. Turn geçirdiği segmenti de bir sonraki SD şovunda yapardı.
R-Truth konusu da var mesela. Saçını kestiğiyle kaldı adam.
R-Truth konusunda yüzde yüz katılıyorum ama. SD'deki segment saçmalıktı, Cena yeniden face olsa bile en azından Truth hala Cena'ya kızgın olabilirdi, kafayı tırlatmış bir biçimde heel olarak devam edebilirdi mesela. El değmişken her şeyi çöpe atmak bence de gereksiz.