(NXT Spoiler) Jacy'e Gelen Mesaj

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,369
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Fatal Influence'ın arkada konuştuğunu görüyoruz. Jacy Jayne geçen haftanın planlandığı gibi gitmediğini söylüyor. Lash'in icabına bakılmış ama Jaida Parker hâlâ peşinde. Fallon Henley, Jacy'ye Masha Slamovich ve Ash By Elegance'ın da peşinde olduğunu hatırlatıyor. George Iceman sohbete katılıyor. Jacy'ye bir mesaj iletmek ve şampiyonluklarını parlatmak için burada. Ash By Elegance, Jacy'ye bu haftanın TNA Knockouts Dünya Şampiyonu olarak son haftası olacağını bildirmek istiyor. Lainey Reid, Jazmyn Nyx'in şampiyonluklarını parlatmasının görevi olup olmadığını soruyor. Jacy, Jazmyn'e unvanını gerçekten parlatmasını söylüyor.

Myles Borne, Tavion Heights'a doğru yürüyor. Tavion'un geçen hafta Charlie Dempsey'i yenmesinden fazlasıyla gurur duyuyor, artık etki yaratmasının zamanı geldi. Tavion'un gözleri bir şeye kilitlenmiş durumda. Bu arada Tavion, Myles'ın nefret dolu Lexis King'le başa çıkmasını istiyor.

Izzi Dame, Tatum Paxley'e ona inandığını söylüyor. Tatum bu gece NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonu olursa, artık kimseye uyum sağlama konusunda endişelenmesine gerek kalmayacak çünkü tarih kitaplarına geçecek. İşte onun anı. Tatum, Izzi'yi gururlandıracağını söylüyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi