Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
(NXT Spoiler) Jacy'e Gelen Mesaj
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 393162" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">Fatal Influence'ın arkada konuştuğunu görüyoruz. Jacy Jayne geçen haftanın planlandığı gibi gitmediğini söylüyor. Lash'in icabına bakılmış ama Jaida Parker hâlâ peşinde. Fallon Henley, Jacy'ye Masha Slamovich ve Ash By Elegance'ın da peşinde olduğunu hatırlatıyor. George Iceman sohbete katılıyor. Jacy'ye bir mesaj iletmek ve şampiyonluklarını parlatmak için burada. Ash By Elegance, Jacy'ye bu haftanın TNA Knockouts Dünya Şampiyonu olarak son haftası olacağını bildirmek istiyor. Lainey Reid, Jazmyn Nyx'in şampiyonluklarını parlatmasının görevi olup olmadığını soruyor. Jacy, Jazmyn'e unvanını gerçekten parlatmasını söylüyor.</span></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1952888202542420225[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">Myles Borne, Tavion Heights'a doğru yürüyor. Tavion'un geçen hafta Charlie Dempsey'i yenmesinden fazlasıyla gurur duyuyor, artık etki yaratmasının zamanı geldi. Tavion'un gözleri bir şeye kilitlenmiş durumda. Bu arada Tavion, Myles'ın nefret dolu Lexis King'le başa çıkmasını istiyor.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji"><span class="uw_large_emoji">Izzi Dame, Tatum Paxley'e ona inandığını söylüyor. Tatum bu gece NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonu olursa, artık kimseye uyum sağlama konusunda endişelenmesine gerek kalmayacak çünkü tarih kitaplarına geçecek. İşte onun anı. Tatum, Izzi'yi gururlandıracağını söylüyor.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji"><span class="uw_large_emoji">[MEDIA=twitter]1952888764075823492[/MEDIA]</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 393162, member: 52"] [CENTER][UWSL]Fatal Influence'ın arkada konuştuğunu görüyoruz. Jacy Jayne geçen haftanın planlandığı gibi gitmediğini söylüyor. Lash'in icabına bakılmış ama Jaida Parker hâlâ peşinde. Fallon Henley, Jacy'ye Masha Slamovich ve Ash By Elegance'ın da peşinde olduğunu hatırlatıyor. George Iceman sohbete katılıyor. Jacy'ye bir mesaj iletmek ve şampiyonluklarını parlatmak için burada. Ash By Elegance, Jacy'ye bu haftanın TNA Knockouts Dünya Şampiyonu olarak son haftası olacağını bildirmek istiyor. Lainey Reid, Jazmyn Nyx'in şampiyonluklarını parlatmasının görevi olup olmadığını soruyor. Jacy, Jazmyn'e unvanını gerçekten parlatmasını söylüyor.[/UWSL] [MEDIA=twitter]1952888202542420225[/MEDIA] [UWSL]Myles Borne, Tavion Heights'a doğru yürüyor. Tavion'un geçen hafta Charlie Dempsey'i yenmesinden fazlasıyla gurur duyuyor, artık etki yaratmasının zamanı geldi. Tavion'un gözleri bir şeye kilitlenmiş durumda. Bu arada Tavion, Myles'ın nefret dolu Lexis King'le başa çıkmasını istiyor.[/UWSL] [UWSL][UWSL]Izzi Dame, Tatum Paxley'e ona inandığını söylüyor. Tatum bu gece NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonu olursa, artık kimseye uyum sağlama konusunda endişelenmesine gerek kalmayacak çünkü tarih kitaplarına geçecek. İşte onun anı. Tatum, Izzi'yi gururlandıracağını söylüyor.[/UWSL][/UWSL] [UWSL][UWSL][MEDIA=twitter]1952888764075823492[/MEDIA][/UWSL][/UWSL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
(NXT Spoiler) Jacy'e Gelen Mesaj
Menü
Giriş yap