Cagematch Summerslam İçin Yapılan Yorumları Kaldırdı

wegdarest11

PG.net Kullanıcısı
Konular
75
Beğeni sayısı
25
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Hangman Adam Page
Cagematch, Summerslam için yapılan tüm puanlamaları sildi; çünkü Brock Lesnar’ın görünmesi sonrası insanlar etkinliği topluca düşük puanladı ve yorumlar da oldukça sert bir hale geldi.

Webmaster Matt Macks’in açıklaması şu şekilde:

Durum şu:

Başka kullanıcıların puanları, yorumları veya fikirleri hakkında yorum yaparsanız, puanlarınızı ve yorumlarınızı kaybedersiniz veya yasaklanırsınız.

Siteyi nasıl yönettiğimiz hakkında yorum yaparsanız, yasaklanırsınız.

Bundan bıktım ve usandım.

DÜZENLEME:

Summer Slam ve onun maçlarına ait tüm puanlar ve yorumlar kaldırıldı. Yüzlerce yorumun yarısının birbirine laf atmasından ibaret olduğu yorumları okumaya ne vaktim ne de isteğim var. Kendinize gelin. Şimdilik kendi puanlarınızı ve yorumlarınızı profilinizde görebilirsiniz. Bunları kopyalayıp etkinlik veya maçlar için tekrar paylaşabilirsiniz; böylece tekrar görünür ve sayılırlar. Ama uyarıyorum: Yukarıdaki kural artık geçerli. Puanlama formunda bir hatırlatma var. Kuralların kendilerine uygulanmadığını sanan insanlara karşı sabrım kalmadı.

Bize sürekli olarak “IWC berbat” demenize gerek yok — biliyoruz. Başka kullanıcılar hakkında yorum yapmanıza gerek yok, hatta en iyi niyetle bile — yardımcı olmuyorsunuz. Özellikle bize “iddia edilen insan kaçakçılığı” gibi konularda başkalarının umursamaması gerektiğini söylemenize gerek yok — çünkü bu “iddia edilen” bir durum veya mahkeme dışında çözülebilecek bir şey — sizin ne sorununuz var?

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ya bir kişinin spam yaparak bir şovu en yüksek puanlara ya da en düşük puanlara çekebildiği sitesin sen ya, neyin kafası bu moderasyon. WWE pr tarafından gelmiş işte size mesaj, WWE pr bunu yapar. Millet kavga ediyormuş da caf cuf.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi