AEW'da Kyle Fletcher Rüzgarı... Sakatlıklı...

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Olabilir, güreş bu. Sektördeki en kırılgan (vücut olarak) iki adam sakatlandı diye, ellerimizde meşale, cadı avına çıkmak saçma. Durum Charlotte gibi olsa, Kairi'nin sakatlandım demesine rağmen rakibinin kafasına daha da televizyon atsa falan anlayacağım da, öyle bir şey de değil. Özellikle AEW izliyoruz arkadaş. Hani deathmatch stilini kendi parçası olarak kabul eden, kanamaların sık sık görüldüğü, her maçta büyük bump alınan şirket. Herkesin sakatlığı olabilir, çok normal. Sanki Cole da, Rhodes da 20'lerinin başlarında, hiç sakatlanmamış, pırıl pırıl gençlermiş gibi davranmaya gerek yok.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
WWE bu adamın önüne iki tas çorba koymazdı, ilgi çekici olan tek özelliği Skye Blue gibi bir hatunla sevgili olması.
Senin dışında sevgili olduklarını bilmeyen bilenden fazladır eminim, hayvan gibi geliştirdi kendisini, her anlamda, ring içi olarak da mic olarak da karakter olarak da, sektörün en gözde genç ismi şuan.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Maçı yeni izledim de tornavida spotundan dolayı olduysa senaristlerin suçu. O yüzden sakatlığı için Kyle'ı suçlamak anlamsız.
Senaristlerinde değil, o spotu kabul eden güreşçinin suçudur bence, bu maçların olayı bu zaten, her türlü riski ve sakatlığı kabul ediyor güreşçiler bu tarz maçlarda bulunurken.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Olabilir, güreş bu. Sektördeki en kırılgan (vücut olarak) iki adam sakatlandı diye, ellerimizde meşale, cadı avına çıkmak saçma. Durum Charlotte gibi olsa, Kairi'nin sakatlandım demesine rağmen rakibinin kafasına daha da televizyon atsa falan anlayacağım da, öyle bir şey de değil. Özellikle AEW izliyoruz arkadaş. Hani deathmatch stilini kendi parçası olarak kabul eden, kanamaların sık sık görüldüğü, her maçta büyük bump alınan şirket. Herkesin sakatlığı olabilir, çok normal. Sanki Cole da, Rhodes da 20'lerinin başlarında, hiç sakatlanmamış, pırıl pırıl gençlermiş gibi davranmaya gerek yok.
Adam Cole spotunun kırılganlıkla yakından uzaktan alakası yok. Adam öldürürdü o spot. Başkası yapsa kariyeri bitecek iki olaydan sonra bu kadar mazur görülmemeli diye düşünüyorum ben de. Sırf sakatlanan isimler sevilmiyor diye sineye çekiliyor gibi geliyor artık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi