AEW'da Kyle Fletcher Rüzgarı... Sakatlıklı...

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Adam Cole spotunun kırılganlıkla yakından uzaktan alakası yok. Adam öldürürdü o spot. Başkası yapsa kariyeri bitecek iki olaydan sonra bu kadar mazur görülmemeli diye düşünüyorum ben de. Sırf sakatlanan isimler sevilmiyor diye sineye çekiliyor gibi geliyor artık.
Sakatlanan güreşçiler baya baya sevilen isimlerde mevzu o değil, üstte ki arkadaşlar çok güzel de özetlemiş, hayır anlamadığım şey, ne bekliyorsunuz, sektörün en gözde genç ismini birden kovsunlar mı ya da ceza mı versinler istemeden yaptığı bir şeyden dolayı.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Sakatlanan güreşçiler baya baya sevilen isimlerde mevzu o değil, üstte ki arkadaşlar çok güzel de özetlemiş, hayır anlamadığım şey, ne bekliyorsunuz, sektörün en gözde genç ismini birden kovsunlar mı ya da ceza mı versinler istemeden yaptığı bir şeyden dolayı.
Kovulsun demedik zaten ama üstüne ödül verir gibi kemer almasın mesela.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Babalar Cole’u Fletcher sakatlamadı yalnız öyle bir şey var. Dustin’de kırılgan yaşlarında artık hemen celladı olmaya gerek yok kimsenin. Taş gibi adam Fletcher.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Kovulsun demedik zaten ama üstüne ödül verir gibi kemer almasın mesela.
Alışsan iyi olur dostum, daha ana kemer falan da kazanacak, çok başarılı kariyeri olacak sakatlık ya da başka bir olayı olmadığı sürece.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Aynısını WWE'de yapsa muhtemelen ana kadrodan NXT jobberligina düşürülürdü.
Hayır olmazdı, çünkü WWE'de işler arka alandaki gücüne göre değişir. Örneğini verdiğim gibi, Charlotte sakatladığı Kairi'ye önce hareketleri satmıyor diye tokat attı, sonra masaya powerbombladı ve sonra da spiker masasındaki ekranı kafasına attı ve sonraki şova "woooo" diyerek devam etti. Aynısını Nia Jax de yaptı ama bir sıkıntı olmadı. Mone, WWE'de Sasha iken böyle iki büyük sakatlık yaşatmıştı (biri Paige diğerini tam hatırlayamadım) ancak WWE kariyeri ortada. Ridge miydi neydi o arkadaştan kasıt örnek veriyorsun ama WWE'de işler herkes için eşit değil. Arka alandaki gücüne, popülerliğine, sattığın merche göre kuralların sana nasıl işleyeceğini tamamen değiştirebiliyorsun. Bu sırf AEW'e sallamış olmak için söylenen bir laf, mantıklı değil.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Adam Cole spotunun kırılganlıkla yakından uzaktan alakası yok. Adam öldürürdü o spot. Başkası yapsa kariyeri bitecek iki olaydan sonra bu kadar mazur görülmemeli diye düşünüyorum ben de. Sırf sakatlanan isimler sevilmiyor diye sineye çekiliyor gibi geliyor artık.

Cole, Powerbomb'dan dolayı sakatlanmadı, çok basit bir Lariat yüzünden sakatlandı. Buradaki en büyük faktör ise düşerken kendi vücudunu toparlayamaması ve bütün yükü kendi boynuna vermesi. Ki bu güreş, gayet olabilecek bir sakatlık. Ayrıca yukarıda da dediğim gibi, kimse birini sakatladı diye kariyeri bitmedi. En abartı örneklere bakarsan, Rey Mysterio maçta yanlışlıkla birisini öldürdü. Aynı şekilde Shibata'nın da sert vurarak bir çaylağı yanlışlıkla öldürmüşlüğü var. İsimlerin sevilmemesinden değil, böyle şeylerin olağan karşılanmasından dolayı mazur görülüyor bu. Sırf birini sakatladı diye, o kişiyi jobber yapacaksak, her maçta jobber vs jobber görürüz. Dediğim gibi aynı zamanda, AEW daha büyük spotların, daha tehlikeli spotların olduğu bir şirket. Güreşçiler de bunu göze alıp bu işe girişiyor. Cole ya da Dustin'in kendisi bile Fletcher'in cezalandırılmasını istememişken, fanların ellerinde meşale ile cadı avına çıkması saçma. Fletcher'in TNT kazanılması önceden planlanıyordu ve TK ringde olabilecek normal bir sakatlığın, planları bozmamasını istemiş olabilir.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Hayır olmazdı, çünkü WWE'de işler arka alandaki gücüne göre değişir. Örneğini verdiğim gibi, Charlotte sakatladığı Kairi'ye önce hareketleri satmıyor diye tokat attı, sonra masaya powerbombladı ve sonra da spiker masasındaki ekranı kafasına attı ve sonraki şova "woooo" diyerek devam etti. Aynısını Nia Jax de yaptı ama bir sıkıntı olmadı. Mone, WWE'de Sasha iken böyle iki büyük sakatlık yaşatmıştı (biri Paige diğerini tam hatırlayamadım) ancak WWE kariyeri ortada. Ridge miydi neydi o arkadaştan kasıt örnek veriyorsun ama WWE'de işler herkes için eşit değil. Arka alandaki gücüne, popülerliğine, sattığın merche göre kuralların sana nasıl işleyeceğini tamamen değiştirebiliyorsun. Bu sırf AEW'e sallamış olmak için söylenen bir laf, mantıklı değil.
AEW'ya sallamıyorum ki bayağı da sallanilabilecek bir konu fakat Fletcher'ın WWE'de Charlotte veya Jax kadar arka alan ağırlığı asla olmazdı ve başına bu gelirdi. Olması gereken olurdu. Charlotte ve Jax'e de yapılması gereken bu olurdu. Charlotte'a TLC 2019 dönemi ben de çok sinirliydim o maçta yaşananlardan ötürü. Ben sırf sallamış olmak için asla sallamam huyum değil. Altını her zaman doldurabilirim ve herkese de mantıklı gelmeyebilir. Sadece sallamak için sallamadigim bilinsin isterim.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
AEW'ya sallamıyorum ki bayağı da sallanilabilecek bir konu fakat Fletcher'ın WWE'de Charlotte veya Jax kadar arka alan ağırlığı asla olmazdı ve başına bu gelirdi. Olması gereken olurdu.
WWE'yi konuşuyorsak zaten Kyle Fletcher 2 türlü spotu da WWE'de zaten yapamayacağı için 2 güreşciyi de sakatlamamış olurdu zaten.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi