Mikey Nicholls New Japan Pro-Wrestling'deki Durumuyla İlgili Güncelleme Yapmış

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Untitled-Design-1-25.jpg

Mikey Nicholls, 2024 Aralık ayından bu yana New Japan Pro-Wrestling'de güreşmedi. WrestleMobs, eski IWGP ve NJPW STRONG Openweight Tag Team şampiyonu Mikey Nicholls ile bir röportaj yayınladı. Sohbet ilerledikçe, Nicholls New Japan Pro-Wrestling’deki durumu hakkında konuştu. Mikey Nicholls, New Japan Pro-Wrestling için son maçına Aralık 2024’te World Tag League turnuvasında Shane Haste ile birlikte çıkmıştı.

''Japonya’yla ne olduğunu bilmiyorum ama evet, Aralık’tan beri orada değilim. Biraz burada, Perth’te güreştim ama bu, son 20 küsur yıldır tam zamanlı güreş yapmadan geçirdiğim en uzun süre, bu yüzden ne yapacağımı pek bilmiyorum. Kimse bana NJPW hakkında bir şey söylemedi. Her zaman olduğu gibi. Beklersin ve sonra bir telefon gelir, 'Üç gün içinde yola çıkıyorsun ve beş hafta kadar kalacaksın' gibi bir şey olur. Ama... Evdeyken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum... Sonuçta orada çalışmam gerekecek yani…''

Mikey Nicholls şu anda güreş kariyerinin 23. yılını sürdürüyor. NJPW, Pro Wrestling NOAH ve memleketi Avustralya’da birçok şampiyonluk kazandı.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi