Spoiler: New Japan Cup 2026'nın Galibi

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Yıllardır NJPW izliyorum izlemediğim yılları da iyi bilirim bu şirket hiç bir zaman babyface şampiyonuna belirli bir gün kadar kemer verme uğraşına girmedi, ilk fırsatta bir heel veya stablesi olan birine kemeri verip ordan WK'ya kadar uzanan bir hikaye kurguladı. Newman kazanacak, kazanamazsa da başka biri Dominionda kazanır. Yota'nın G1'e şampiyon gitme ihtimali 0. Geçen yıl Goto haziranda Tanahashi Jam gibi saçma bir tur şovunda kaybetmişti hatırlatırım.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yıllardır NJPW izliyorum izlemediğim yılları da iyi bilirim bu şirket hiç bir zaman babyface şampiyonuna belirli bir gün kadar kemer verme uğraşına girmedi, ilk fırsatta bir heel veya stablesi olan birine kemeri verip ordan WK'ya kadar uzanan bir hikaye kurguladı. Newman kazanacak, kazanamazsa da başka biri Dominionda kazanır. Yota'nın G1'e şampiyon gitme ihtimali 0. Geçen yıl Goto haziranda Tanahashi Jam gibi saçma bir tur şovunda kaybetmişti hatırlatırım.
Ben bunun olacağını düşünmüyorum bu sene ya. Genesis'de salacak olsa bile muhtemelen yıl içinde geri alacak. Bu sonucu Tsuji - Uemura maçını saklamak için yaptıklarını düşünüyorum. O maçı muhtemelen WK'ya götürecekler. Onların nesilden büyük rekabet olarak onlar çıkacaklar.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ben bunun olacağını düşünmüyorum bu sene ya. Genesis'de salacak olsa bile muhtemelen yıl içinde geri alacak. Bu sonucu Tsuji - Uemura maçını saklamak için yaptıklarını düşünüyorum. O maçı muhtemelen WK'ya götürecekler. Onların nesilden büyük rekabet olarak onlar çıkacaklar.
NJPW maç saklayacak durumda değil bence, ki adamlar ppv yaptığında gereken önemi veriyor. Naito - Tsuji maçı (WK main event desek sırıtmaz) da Genesise koyulmuştu. Bu arada kemerin V4 olduğunu unutmuşum, Newmana normal şartlarda vermezler bunu, kelebekliyi belki Fale bile alabilirdi ama V4'ü prestij cart curt diyip gaijinlere vermezler.

Eğer Ospreay yönetimle 3-4 aylık sağlam bir run için anlaştıysa Newman kemeri alıp Ospreaye salar ama.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
NJPW maç saklayacak durumda değil bence, ki adamlar ppv yaptığında gereken önemi veriyor. Naito - Tsuji maçı (WK main event desek sırıtmaz) da Genesise koyulmuştu. Bu arada kemerin V4 olduğunu unutmuşum, Newmana normal şartlarda vermezler bunu, kelebekliyi belki Fale bile alabilirdi ama V4'ü prestij cart curt diyip gaijinlere vermezler.

Eğer Ospreay yönetimle 3-4 aylık sağlam bir run için anlaştıysa Newman kemeri alıp Ospreaye salar ama.
Genel olarak New Japan, Genesis-Dominion arasında kemeri heel bir isme veriyor. Daha önce de böyleydi. Şimdi ellerinde en büyük kullanabilecekleri heel grup Empire kaldı. Onları iyi göstermek için bile alabilir. Ospreay, 5 Ocak şovunda gelip, Empire için, Newman için döneceğim demişti. Orada da Newman hatta sandalye ile Ospreay'e dalmayı denedi. Oradan ilerlesinler diye denerler de, umarım Yota korumayı başarır.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Newman’in ana kemer tutarken hayal edemiyorum bir türlü. Güncel takip etmediğim için belki yanılıyorumdur ama aşırı midcard bir adam olarak yer edindi aklımda.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi