Pedro Pascal'ın Anksiyete Problemi

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk

Son dönemlerde fazlasıyla muhabbeti, linçi dönen bir olay. Pedro Pascal'ın özellikle ''The Fantastic 4'' filmi ekip arkadaşı Vanessa Kirby ile çıkan videoları sonrası çok fazla gündem oldu. Kirby'nin özellikle evli ve hamile olmasından ötürü bu görüntüler sakil ve yanlış görüldü internet üzerinde. Siz bu durumu doğru buluyor musunuz? Sizce sakil bir durum mu yoksa böyle bir durumda yaşanması doğal mı?

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Willem Defoe'nin karısının çenesini ovduğu bir video var. Defoe inanılmaz ters bir bakış atıyor kendisine. Pedro Pascal'ı sevmem, bu "anksiyete" zımbırtısı da ekstra sosu oldu nefretimin.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Onun kendi çevresindeki insanlar nasıl biri olduğunu bilip bundan zerre rahatsız olmazken yüce internet divanımız yine ahlak bekçiliğini konuşturup adamı yargılamış kendi ölçütüne göre. Vanessa'nın eşi tepki göstermemişken kimsenin haddine değil laf yapmak.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Valla anksiyete muhabbetine aşina olduğumuzdan adamın tavırlarını anlıyorum. Annesi intihar etmiş biri olarak çok normal yaşadıkları. Bize biraz cıvık geliyor olabilir. Yaşamayanlar da anlamlandıramıyor olabilir. Ben gayet iyi anlıyorum kralı. Fakat dünyada oyuncu kalmamış gibi her projede olması evet insanlar için kuşkulandırıcı.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Valla sorun edecek biri varsa o da kadının eşidi o etmiyorsa beni ilgilendirmez, ediyor olsaydı bile yine ilgilendirmezdi. Hayatım boyunca aynı kıtada bile bulunmayacağım adamların hareketleri beni bağlamaz.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Anksiyete bozukluğundan çok daha ağır mental problemler yaşadık, da biz niye milleti kertmedik? Hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Pedro Pascal'ı severim iyi oyuncudur da bu artist milleti bir tuhaf. Bizim hastalıkları yaşayış şekli bile fakir a. Valla biz efendi efendi kendi içimizde yaşıyorduk hastalığımızı. Tuhaf yani.

Anasayfa Üst Alt