Serhat Akın: Hakan Çalhanoğlu Fenerbahçe'de

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Bir tane de ben sallayayım demiş.
Serhat Akın'ın sallamayacağı tek isim olabilir yakınlık açısından. Ayrıca Hakan Bilal de RT atmış. Eğer her şey yalansa başkanlık meselesi direkt gg olur. Ve bir hikaye paylaşımı var o da güncel bir paylaşım.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Serhat Akın'ın sallamayacağı tek isim olabilir yakınlık açısından. Ayrıca Hakan Bilal de RT atmış. Eğer her şey yalansa başkanlık meselesi direkt gg olur. Ve bir hikaye paylaşımı var o da güncel bir paylaşım.
Inter'i karşısına alma seviye GS'li olan adam Fenerbahçe'ye öcü gözüyle bakıyordur.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Şu an biten bir olay yok ama Hakan gelmeye çok sıcakmış. Galatasaray neden bitiremedi onu merak ediyorum.
Osimhen mevzusu. Başka bir şey değil. Inter 30'da inanılmaz diretiyor ve Osimhen bittiği için herhangi bir topçuya 30 milyon bonservis sıkma durumu yok. Bütün mesele bu.

Şöyle bir şey de bırakalım yeni çıkmış taze post.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Şu an biten bir olay yok ama Hakan gelmeye çok sıcakmış. Galatasaray neden bitiremedi onu merak ediyorum.
Bonvervis. Birde Enzo Millot mevzusu var hem 2002 kontenjanı hem de hocanın istediği topçuymuş. Orta saha transferi yaparsak Millot ya da İlkay olur fırsat transferi olmadığı sürece.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Böyle durumlar turnusol olması açısından iyi oluyor. İlkay da Hakan da icraat gösterip Galatasaraylı olduklarını kanitlayacaklar ya da kendilerine başka camia bulacaklar.

Küfür etmeyi de anlamıyorum, bunlar Galatasaray'a imza atıpta adam gibi formayı terletmeyenlerden değiller. Sakin olmak lazım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi