RPG Ben Bu Filmi Görmüştüm

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Arka alanda The Wyatt Family'i görüyoruz. Braun Strowman ve Erick Rowan maskelerini çekmiş vaziyette iki yanında dikilirken, PGW Şampiyonu Bray Wyatt kemeriyle beraber volta atıyor ve kadraja bakıyor.

pe4zq9t.png

Son günlerde yaşananları şöyle bir teraziden geçiriyorum da, adamım, ben bu filmi daha önce görmüştüm. (Wyatt kahkaha atıyor) Bir düşünce, bir grup gittikçe büyür ve güçlenir. Öyle ki o grubun bütün PGW çöplüğündeki etkisi artık göz ardı edilemeyecek seviyeye ulaşır ve netice olarak o grup halihazırda piyasada olan bütün altınları yağmalayarak tahta kurulur. Ama bir sorun vardır madamlar ve mösyöler, bu çöplüğün oluşum amacı başından beri oynanan taht oyunları ve bu taht oyunlarının sonuçlarını izlemek isteyen siz pek sevgili seyircilerimizin eğlenmesi değil midir? Bu biteviye mücadelenin tek sebebi, siz değerli halkımıza iyi bir eğlence sunabilmekten ibaret öyle değil mi? Tıpkı Kolezyum'un kızgın kumlarında halkın eğlencesi için kendini aslanlara çiğ çiğ yediren gladyatörler misali... Ve bu taht değişim dönemlerinde her zaman, mutlak hakim olan irade yıkılır ve yerini farklı kişiler, farklı düşünceler almaya başlar. Bundan 1.5 sene önce Bray amcanız henüz PGW bünyesine zuhur etmezden evvel, bu ringde çok farklı şeyler konuşuluyordu öyle değil mi? Ama... devir daim oldu ve şimdi o boşluklar çok daha farklı aparatlarla doldurulmuş vaziyette. Peki siz menüde en çok hangi öğünü beğeniyorsunuz? Eğer isterseniz başlangıç olarak kendini jiletlemeye hazır bir keşin, ağabeyiyle maceralarının tadına bakabilirsiniz. Ara sıcaktan faydalanmak isterseniz, kendini bir mafya imitasyonu zanneden ve esasen oralı olduklarını iddia ettikleri kara parçasına hayatta ayak basmamış soytarılardan birer sufle verebilirim size. Veya, ana yemeğe mi geçelim? Kendini başka boyutlardan gelen bir yaratığın hizmetkarı olarak gören, tezek dolu orman altlarında pislik içinde yuvarlanan bir meczubun masallarından mı nasiplenmeliyiz? Evlat, buralara ayak bastığın ilk zamanlarda benim getir götür işlerime bakıyordun. Öyle ki, benim yanımda savaşabilmek için neredeyse o ringde kendini öldürtmek üzereydin. Şimdi ise karanlık geçitlerden ve kara kitaplardan bahsederek beni tarihe gömeceğini söylüyorsun. Ben öyle felek çemberlerinden geçtim ki, benim üzerimde ne karanlık hüküm sürebiliyor, ne de aydınlık. Eğer bir şeyler yapabileceğine inanıyorsan, kara geçitlere ya da kozmik kapılara gerek yok. Bray amcanla ringe adımını at ve her şeyin serbest olduğu bir unvan çarpışması için gerekli evrakları imzala. Ben seni çok sevdiğin o kara tanrının yanına göndermeye hazırım, sadece gerekli prosedürün tamamlanmasını bekliyorum, anlarsın ya?

Wyatt kameraya göz kırpıyor ve kahkaha atıyor.

Bütün bir sene boyunca dozer gibi her önüme geleni ezerek tırmandığım bu yerden, paçama yapışan bir soytarının çekiştirmeleriyle yuvarlanacak değilim evlat.. Bu valsi daha önce de yaptım, kendini yakanlar, altına boyanmış vaziyette çiftliğimi basmaya çalışanlar, o ringin tepesinden üzerime kan yağmuru gönderenler.. Günün sonunda hepsi, gerçekle masal arasındaki farkı isteseler de istemeseler de öğrendiler. Esasında Finn Balor basit bir adamdan ibaretti, Joe Gacy'nin benim karşımda hiç bir iddiası yoktu, Jimmy Jacobs gereğinden fazla kırmızı boya temin edebilmiş gariban bir delikanlıydı aslında.. Ama hepsi, senin şu anda izlediğin rutini izlemekten geri durmadılar. Benim iddia ettiğim adam olmadığımı söylediler, böbürlendiler, horozlandılar ve günün sonunda diğerleriyle beraber tarihin çöplüğünü boyladılar. Ben, Judgment Day'i tek başına dağıtan, şampiyonlar çıkaran ve gerektiğinde onları o şampiyonluklardan eden, zirvenin yerini belirleyen ve PGW'de bugüne kadar girdiği tüm savaşlardan ezici zaferlerle ayrılmış bir hükümdarım. Şimdi söyle bana, hangi ismini zikredebildiğimiz zaferi kazandın ki benim karşımda bir şansın olduğunu düşünüyorsun? Elinden düşürdüğün o altını almak ve savunmak için yüzleştiğin ayak takımıyla Bray Wyatt arasındaki farkı biliyor musun? Ben bu çöplükteki her delikanlının ne yapabileceğini önceden tahmin ederim. Bana karşı atabilecekleri her adımı on bin yıl önceden görürüm ve ağlarımı öyle sıkı örerim ki valsin temposunu kendisinin belirlediğini düşünen her PGW dansçısı eninde sonunda kendini o kapana kısılmış vaziyette bulur. Şimdi kara geçitlerden bahsediyor ve istediğin gibi dans edebildiğin için bu tempoyu yönettiğini sanıyorsun evlat. Ama sana yakında diğerlerine öğrettiğim dersi öğreteceğim... şeytanla valse kalkarsan dansın ne zaman biteceğine şeytan karar verir. Yakında, sana dair her şeyle beraber tarihe gömüleceksin. Follow… (Wyatt kameraya unvanını gösteriyor).. the buzzards.

awh5101.png

Wyatt'ın gülümsemesiyle kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi