RPG Kötü Adam vs Bray Amca

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Ekranda bir video oynamaya başlıyor. Meraklı gözler bu videoyu takip ederken videonun sonuna geliyoruz. Video bitiminde yine karanlığın dibindeki bir ağaç gözümüze çarpıyor!

92qda1o.jpg

Dark STG! Yüzünde memnun bir ifade var. Ağacın dibindeki Kara Kılıç ve Kara Kitap da gözümüze çarpıyor.

Dark STG:
Savaşın kokusunu alabiliyorum. PGW denilen drama yuvası bir savaşın eşiğinde. Aileler, gizli ittifaklar, fıkracılar ve tanrılar bir savaşa doğru ilerliyor. Bu savaşı kimlerin kazanacağı çoktan yazılı. Burada emek harcayanlar bir hiç uğruna çabalıyor. Efendiler çoktan kararını vermiş. Şu şaşkın gözlere bakın. İçlerindeki kıpırtıyı görebiliyorum. Hepsi gelecek savaşın farkında ve bunu izlemek için çırpınıyor. Faniler her zaman gizliden gizliye kaosa merak duymuştur. Karşısındakilere karşı taktıkları maske onları birer saf meleğe çevirir fakat içlerindeki bilinmeze olan merak asla durmaz. Dünya yok olurken bir fani çıkmıştır hep. Hikayeleriyle, bilgeliğiyle fanilerin ilgisini çekmiştir. Önümüzdeki savaşın bilge fanisi ise Bray Wyatt! Savaşın geldiği yere koşar adımlarla ilerleyen bir bilge. Savaştan hoşlanıyor, kaostan besleniyor. Tüm bunların içinde gelip bana saldırması tesadüf müydü? Bu resmi bir savaş teklifi! MJF denilen hayalete bir kemer armağan etmesi bir tesadüf müydü? Bray Wyatt, yazılı olanı hayata geçiren zavallı bir piyondan fazlası değil. Savaş meydanında bir iblise karşı koyacak ne zekası olur ne gücü. Onu önceden canını aldığı zavallı fanilerin yanına gömeceğim. Hayatın en tepede olmakla geçmiş fakat bunu değiştirerek anlatıyorsun. İçerisinde yaşadığın bu dünya gittikçe yozlaşıyor olabilir fakat asla anlattığın adam olmadın Bray. Sen her zaman el üstünde tutulan bir yıldızdın. İnsanların seni gördüğünde gözleri ışıldıyor. İşte o ışığı söküp alacağım. Gerçek karanlığın ne demek olduğunu bana karşı yüz yüze geldiğinde göreceksin. Yaz ayının kavurucu sıcağında seni ringin ortasında kül edeceğim.

2o2kcij.jpg

Dark STG yavaşça diz çöküyor ve yerdeki kameraya yaklaşıyor.

Dark STG:
Kara geçit açıldı. Karanlığın yeni ruhları dünyaya girmek için adeta çıldırıyor. Bu sahte evrenin kökünü kazımak bizim gibiler için bir zevk olacak. Tepeden bana gelen çağrı aslına bakarsan hedefime ulaşmam için kısa bir yol çizdi. Bray'in bu çağrısı evrenin karanlığa gömülmesine bir öncülük olacak. Karanlık, kemerini yutarken onunla vedalaşmak senin gibi şatafat içinde bu şirkette barınan biri için acı olacak. Karanlığın o muazzam sesini duyuyor musunuz? İşte oradalar. Kara Kitap'ın içinden buraya gelmek için sıraya girmiş bir ordu. Enerjilerini hissedebiliyorum. Fanilerin korkusunu hissettiler bir kere. Matt Hardy'nin yarattığı bozulma siz faniler için acıyla sonlanacak. Karanlık varlıkların yüzyıllardır beklediği bu evren... Hayal kırıklığına uğramayacaklar. Bu çağda çok fazla kırılgan varlık var. Mentali bozulmaya eğilimli zavallı gençler. Toplum içinde korkak bir şekilde var oluyorlar. Kendilerini kabul ettirme umuduyla sahte maske takıyorlar. Maske düştüğünde ise... BOOM! Mental çöküş ve bir faninin kararan hayatı. Ne acı ama, değil mi? Hayır, değil! Hiçbiriniz, hiçbirinizin umurunda değilsiniz. Herkes kendi için yaşar ve bu yolda her şeyi göze alır. Kısıtlı yaşam formlarınızda vasata alıştırılmış varlıklarsınız. Şu halinize bir bakın. Her gününüz dolu dolu geçsin diye her mekanda farklı bir benlikle var oluyorsunuz. Tarih boyu siz faniler değişken varlıklar oldunuz. Kimi zaman dindar, kimi zaman aristokrat, kimi zaman tüccar. Değişmeyen tek şey sahte benlikleriniz oldu!

sl6047w.gif

Ormanın karanlığını aydınlatan bir şimşek oluyor.

Dark STG:
Dönüşü olmayan savaşlar vardır. Bu savaşlar çok şey değiştirir ya da balon gibi patlar ve boş gürültüden başka etki etmek. Tarafını seç Bray. Sonuna kadar savaşıp dizlerinin üstünde Kara Kitap için kurban olmanı istiyorum. Dreamlerin olduğu diyardan çok daha ötesine gideceksin. Kara Kılıç içinde ruhun acı çekerken insanlar sensiz bir yaşama alışmak zorunda kalacak. Arkanda bırakacağın aile için hiç düşünüyor musun? Yollarınızın ne zaman ayrılacağını çok merak ediyorum aslında. Zaten çoktan kaybettiler. Belki bir gün onlarla da tanışma fırsatım olur. Bray'in piyonları ile. Klişeler ile bana karşılık veriyorsun. Karanlıktan geliyormuşsun, karanlığın kendisisin falan. Fanilerin şu öz güveni yok mu bayılıyorum! Kendierini çaresiz bırakıyorlar. Evet, evet çok güçlüsünüz. Hatta Bray, karanlığın kendisi. Önceden karşılaştığın minyonlar sana bunları inandırmış. Savaşa bu inançla gel Bray Amca. Umudu olan insanları severim. O umudu yıkıp parçalamak keyifli oluyor. PGW'nun babası falansın sen. Bu inançla karşıma çık. Haydi çocuklar fani Bray Amca için tezahurat yapın, adını haykırın. O, bu şirketin değişmez bir parçası ve sizi bir iblisten kurtarmak için savaş açtı. Ne kadar iyi kalpli bir insanmış meğer. Bu savaşta onun saflarında yer alın ve bu kötü iblis Dark STG'yi durdurun. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Kahramını alkışlayın ve savaş başlasın!

jqrx9am.jpg

Dark STG'nin kahkahaları ormanda yankılanırken kameralar karanlığa bürünüyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi