Adam Cole TNT Championship Reign'iyle Gurur Duyuyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

AEW Dynasty etkinliğinde Daniel Garcia’yı mağlup ederek TNT Championship'i kazanan Adam Cole, 2021’de All Elite Wrestling'e katıldığından bu yana ilk tekli kemerini almış oldu. Bu zaferin ardından Adam Cole, Claudio Castagnoli, Kyle Fletcher ve Josh Alexander gibi isimlere karşı kemerini başarıyla savundu. AEW All In Texas’ta ise Kyle Fletcher bir kez daha Adam Cole’un rakibi olacak.

Fightful’ın Grapsody Podcast’inde Righteous Reg ve Phil Lindsay ile yaptığı röportajda Adam Cole, Championship Reign'i için kendisine not vermesi istendiğinde şu ifadeleri kullandı: ''Josh Alexander, Claudio’ya karşı yaptığım savunmalarla, Kyle ile olan maçın istediğim gibi bitmemesine (diskalifiye ile sonuçlandı) rağmen bu kemeri elimde tutmak, bu kemerle gurur duymak ve gelecekte yapmak istediğim tüm savunmaları düşündüğümde kendime A notu veriyorum. Şampiyon olmakla tamamen gurur duyuyorum. Şu anda tek odağım TNT Şampiyonu olmak. Elbette Paragon’daki kardeşlerimi de düşünüyorum ama şampiyonluk altını (altın kemer) söz konusu olduğunda sadece bu kemere odaklıyım. Henüz yeni başladık. Kyle’ı yendikten sonra sıradaki rakibime odaklanacağım. Bu Don Callis Ailesi’nden biri olabilir ya da aklımda hiç olmayan biri de olabilir. Bu kemeri herkese karşı savunmaya hazırım.''.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi