- Konular
- 194
- Beğeni sayısı
- 724
- PG Nakit
- 605
Ring of Honor Death Before Dishonor 2024'ün ardından, hem AEW hem de Ring of Honor'un sahibi Tony Khan, ROH markasının "AEW: Ring of Honor" olarak adlandırılması durumunda daha fazla değere sahip olabileceğini öne sürdü. Yaklaşık bir yıl sonra Khan, ROH için olası isim değişikliği hakkında güncelleme yapma ve markanın genel olarak büyüme fırsatları hakkındaki düşüncelerini paylaşma fırsatı yakaladı.
“Hâlâ ROH’ı geliştirmek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. ROH’ı geliştirmek adına gerçekten çok fazla çalışma yaptık. Yapısal olarak bu iki şirket birbirinden farklı. Bu durum bence oldukça mantıklı ve hâlâ bunun değerli olduğunu düşünüyorum. Ancak ROH’ı şu anki konumuna getirmemin birçok nedeni de var. Ring of Honor için hâlâ harika fırsatları yakalama şansımız olduğunu düşünüyorum.”
“AEW, ROH dâhil tüm güreş şirketlerinin manzarasını değiştiren büyük medya hakları anlaşmaları yaptı ve bizim yapacağımız her anlaşma, ROH ve AEW dahil, işin içinde olan herkes için gerçekten mantıklı olmalı,” diye devam etti. “Bu, benim dikkate aldığım bir konu… Şu anda, şirketi lider konumda konumlandırma konusunda harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum; Athena ve Bandido gibi önde gelen şampiyonlarla birlikte.”
“AEW, ROH dâhil tüm güreş şirketlerinin manzarasını değiştiren büyük medya hakları anlaşmaları yaptı ve bizim yapacağımız her anlaşma, ROH ve AEW dahil, işin içinde olan herkes için gerçekten mantıklı olmalı,” diye devam etti. “Bu, benim dikkate aldığım bir konu… Şu anda, şirketi lider konumda konumlandırma konusunda harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum; Athena ve Bandido gibi önde gelen şampiyonlarla birlikte.”