Bobby Lashley: Ben WWE Güreşçisi Değilim. Ben AEW Güreşçisi Değilim. Ben Güreşçiyim

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
207
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
1751661603562.png
Bobby Lashley, WWE ile AEW’de çalışmak arasındaki farklar hakkında konuştu. İlk olarak, AEW’ye yönelik sert eleştirilerde bulunanları hedef aldı.

“Bence en başta, eleştirmenlerin AEW’yi küçümsemeye çalıştığını çok net görüyoruz çünkü bir WWE güreşçisinin AEW’ye geçişinden bahsedildiğinde, sanki bu kötü bir şeymiş gibi davranıyorlar. Onlara sürekli şunu anlatmaya çalışıyorum: Ben bir WWE güreşçisi değilim. Ben bir AEW güreşçisi de değilim. Ben bir güreşçiyim. Kariyerimin büyük bir bölümünü WWE’de geçirdim, şimdi AEW’deyim. Beni bilmeniz gereken tek şey bu.”​
“AEW ile ilgili bir diğer konu da, burada biraz daha fazla yaratıcı katkı sağlama şansınızın olması. WWE’de onların bir ajandası vardı ve ne yapmak istediklerine karar vermişlerdi; sizin de onların çizdiği yolda ilerlemeniz gerekiyordu. AEW’de ise Tony Khan bu adamlara fikirlerini dile getirme, hikâyelerini istedikleri şekilde yönlendirme fırsatı veriyor ve sürece bir nebze olsun dahil olmalarına izin veriyor. Tabii ki son karar yine ona ait; eğer 'hayır' derse, hayırdır. Ama yine de bu güreşçilere seslerini biraz daha duyurma ve buna göre değişiklik yapma fırsatı tanıyor.”​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi