Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
G1'ın 1/3'ini tamamladık, 7. gün dışında her günden çerezlik maç çıkar açıp izlemeye. En beğendiğim maçları yazdım aşağı, bold olanlara motn diyelim.
Day1: Oleg Boltin vs. Yuya Uemura David Finlay vs. Ryohei Oiwa Ren Narita vs. Zack Sabre Jr.
Day2: David Finlay vs. SANADA ELP vs. Konosuke Takeshita Taichi vs. Yuya Uemura
Day3: EVIL vs. SANADA (prime çghb skeci) David Finlay vs. Taichi Yota Tsuji vs. Yuya Uemura
Day4: Shota Umino vs. Zack Sabre Jr.
Day5: Ryohei Oiwa vs. Yota Tsuji
Day6: ELP vs. Zack Sabre Jr. Ren Narita vs. Shota Umino Konosuke Takeshita vs. Shingo Takagi
Day7: -
Son iki maçı HoT'la olduğu için momentum biraz düştü ama Taichi kesinlikle mott. İlk maçlarında spesiyel sundu şimdi de young lion Yasuda'ya odaklanıyor. Yuya'yla olan maçından sonra da J4G'ın dağılmayacağına dair bir iması vardı ki o da hoştu. Turnuvanın kalanını vasat geçirse bile açılışa çok güzel bir dokunuş yaptı. Bu young lionlara bir diğer örnek de Nagai ve Takagi/Tsuji. G1'da bile buralara odaklanmaları hoş, renk katıyorlar kesinlikle.
Finlay 1-4..... Son maçı Yuya'yla olacağı için bundan sonrası W streak, son maçta da kimin kazanacağını göreceğiz gibi bir durum var. NJ yeni isimleri öne çıkartma konusunda öyle geç kaldı ki hem Finlay hem Yuya'nın arkaya roketi takıp uçması lazım normal şartlarda.
Newman'da hem top gaijin olmak için her şey var hem de muazzam silik bir adam. Herkes kendisinden wannabe Ospreay olmasını bekliyordu, bu G1 bir şeyleri değiştirir diye ummuştum ama tam anlamıyla her şeyi aynı yapıyor. Yuya ve Oiwa'yla bile İYİ bir maç çıkaramamak müthiş başarı. Zaten Ospreay gibi kendisi de 2 saat sattığı sakatlığı 2 hareket için hemen piç ettiğinden turnuva boyu rollenmelerinin de pek bir olayı yok. GOK için de çok şey söylenir ama değmez ya.
Sanada'nın ne yaptığını anlayabilen varsa anlatsın. Müziğinden kombinlere hatta beyaz attirea kadar her şey HoT'la o kadar kontrast gidiyor ki, son Taichi maçına kadar hiçbir HoT üyesinden de yardım almamıştı yanlışım yoksa. Bir benzeri Shota maçı dışında Narita için de geçerli. Narita/Shota maçlarını seviyorum ve tek başıma değilsem bile azınlıktayım orası kesin. G1'da real graps görmek iyi hoş ama Shota ekseninde dönen hikayeler daha çok akılda kalıyor. Ağır aksak olsa da gerekli dokunuşlar bunlar. İkisi de ZSJ maçlarında harikalardı.
Tana'nın emeklilik turu ve her maç sonrası "hala yapabiliyor" spamlenmesi umrumda değil. Babayı seviyoruz da son G1'ı diye sattığı şovlara seyirci bile çekemiyor. Arızalı işler.
Yoshi kral Goto revolution'ı sırtında taşıyor. Performans vasat ama beklediğim maçlar hala gelmediği için imtiyazlı. Kalan tayfaya da ne desek bilmiyorum. Aşağıdaki listeyi reyting ortalamasına veya iyi maça göre değil de bireysel performansa göre yazıyorum, yaşı/maçın karttaki önemi/G1 öncesinden farklı olarak neleri değiştirdiği gibi denklemleri tek tek yazmayacağım o yüzden.
Top+: Taichi, Yuya, Takeshita, Oiwa, ZSJ İyi-Standart: Yota, Finlay, Sanada, Shota, Takagi, Oleg, ELP, Narita Beklenti Altı-G1 Öncesi de Aynıydı Klasmanı: Yoshi-Hashi, GOK, Drilla, Newman Mr. President: Tanahashi EVIL