(Dynamite Spo.) All In’e Duyurulan Maç

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Hikaye olarak çok başarılı. Fakat Darby'nin kemer alışı ne kadar mükemmel olacak olsa da reigni bir o kadar başarısız olacaktır. Geçmişe dönelim. 2021 sonunda şirket müthiş hype yakalamışken kemeri daha pişmesine zaman olan Adam Page aldı. Bu durum bana göre şirketin o dönem hypeına zarar verdi. Hazır şirket yükselişe geçiyorken kemeri Darby'e vermek aynı hatayı tekrarlamak olur.

Swerve Ospreay kemer banı bence de mantıklı. Bayadır onlar var etrafta. Cole ve Jay White gibi isimleri potada yeniden görmeyi isterim.

Death Riders hikayesi sonlanınca ve Mox nihayet kaybedince kime kaybederse kaybetsin bir süre potada hypeın düşmesi doğal olur hayranlar aylardır bu anı beklediği için. Darby'nin title run'ı için konuşmak erken olabilir ama Mox'u tuşladığında alacağı pop muhtemelen güreş tarihine geçer. Normalde Darby benim de ilk pickim değil ama hikaye bas bas bağırıyor Darby diye, devamı kötü olsa bile doğru olan doğrudur.

Swerve ve Ospreay'in yokluğu diğer alt kemerlere de soluk getirir, Brody King, Ricochet, Takeshita, Fletcher gibi adamların da artık ödüllendirilmeleri gerekiyor yavaş yavaş.

Kero

rehabilite
Konular
469
Beğeni sayısı
882
PG Nakit
580
Death Riders hikayesi sonlanınca ve Mox nihayet kaybedince kime kaybederse kaybetsin bir süre potada hypeın düşmesi doğal olur hayranlar aylardır bu anı beklediği için. Darby'nin title run'ı için konuşmak erken olabilir ama Mox'u tuşladığında alacağı pop muhtemelen güreş tarihine geçer. Normalde Darby benim de ilk pickim değil ama hikaye bas bas bağırıyor Darby diye, devamı kötü olsa bile doğru olan doğrudur.

Swerve ve Ospreay'in yokluğu diğer alt kemerlere de soluk getirir, Brody King, Ricochet, Takeshita, Fletcher gibi adamların da artık ödüllendirilmeleri gerekiyor yavaş yavaş.
Senin ve @Huma 'nın mesajları keyifle okudum okuyunca da Ospreay ve Swerve'ün kaybetme olasılığı daha yüksek ve mantıklı geldi bana. Bu senaryo'da bana batan bir tek Hangman fanı olduğum için kaybedecek olması. Ama sizin dediğiniz senaryoda çok iyi olacaktır Darby'nin kemer serüveni kötü olsa bile. Her iki şekilde de sonuç güzel yere varır. Merakla bekliyoruz biz bu All In'i.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Normalde Darby benim de ilk pickim değil ama hikaye
2024 All In'de Swerve vs Ospreay veya Swerve vs Hangman olmasını istememiştim. Çünkü o seviye şovda rakip olacak kişinin büyük bir draw olması lazımdı. Aynı şekilde eğer Darby kemeri alacaksa ileride büyük bir drawla feuda girmesi lazım. Sence o kim olur? Her ne kadar veteranlardan memnun olmasam da Darby gibi draw olmayan ama yeteneği olan adamlarla feuda girdiklerinde bir şekilde onu sattırmayı başarıyorlar.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Senin ve @Huma 'nın mesajları keyifle okudum okuyunca da Ospreay ve Swerve'ün kaybetme olasılığı daha yüksek ve mantıklı geldi bana. Bu senaryo'da bana batan bir tek Hangman fanı olduğum için kaybedecek olması. Ama sizin dediğiniz senaryoda çok iyi olacaktır Darby'nin kemer serüveni kötü olsa bile. Her iki şekilde de sonuç güzel yere varır. Merakla bekliyoruz biz bu All In'i.
Bucks EVP'liklerini kaybederse şirketteki olayı bitecektir. Bence şirketten ayrılıp emekli olacakları zaman biter.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

Arkada aylardır işlenen bir hikaye olmasa ben de Hangman'ciyim ama kazanmasını istemediğim tek senaryoyu yazdılar. Zaten ne Swerve'le ne Ospreay'le rövanş da yapamayacak 1 yıl, bomboş reign kasar sadece. "The top of the mountain"lerin, ALL-IN'in metaforu bir hiç uğruna yapılmış olamaz bunca ay.

2024 All In'de Swerve vs Ospreay veya Swerve vs Hangman olmasını istememiştim. Çünkü o seviye şovda rakip olacak kişinin büyük bir draw olması lazımdı. Aynı şekilde eğer Darby kemeri alacaksa ileride büyük bir drawla feuda girmesi lazım. Sence o kim olur? Her ne kadar veteranlardan memnun olmasam da Darby gibi draw olmayan ama yeteneği olan adamlarla feuda girdiklerinde bir şekilde onu sattırmayı başarıyorlar.

Darby'nin şampiyonluğunun kısa süreceğine dair bir his var bende. FB'da muhtemel bir Mistico maçı var MJF'in ondan sonra boşa çıkıyor, eğer gauntleti kazanırsa Darby'den hızlıca alabilir kemeri. Darby'nin kemer kazandığı senaryoda öyle ya da böyle MJF'in yılı şampiyon olarak kapatmasını bekliyorum kısaca.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi