(Dynamite Spo.) All In’e Duyurulan Maç

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Maça ekletilen kurala bak bi kez daha nefret ettik young suckstan. Ne yani Hangman kemeri alınca Swerve karşısına dikilmeyecek mi? Net Ospi Swerve takımı alır ve almalı bu maçı.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Forumda bu tip maçları sevmediğimi söylemiştim. Çünkü sonu hiç bir yere bağlanmıyor sadece live event maçı izliyor gibiydik. AEW yazarları da bu durumu fark etmiş olacak ki 2 tane kural ekleyip maçın değerini üçle katlamışlar. Heyecanlıyım valla.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Mox 2. Texas Death'i de kaybetmeyecek. Aynı gece hem Mox retain hem de Swerve/Ospreay'e 1 yıl kemerden ban geliyor, son çare Darby gelecek. Death Riders hikayesini "Everest'e" çıkarmadan bitirirlerse bunca ayın hiçbir anlamı kalmazdı, Hanger'ın başarısız olması demek muhteşem bir tepkiye de yol açacak ve zaten bu hikayeyi bu kadar özel kılacak olan da bu. Ospreay'i bir süre daha kemerden uzak tutmanın hiçbir sakıncası yok bana kalırsa, özellikle Swerve'le ortak gidip hikayelerde pişmesi onun için de daha iyi olur. Müthiş yazım müthiş.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Mox 2. Texas Death'i de kaybetmeyecek. Aynı gece hem Mox retain hem de Swerve/Ospreay'e 1 yıl kemerden ban geliyor, son çare Darby gelecek. Death Riders hikayesini "Everest'e" çıkarmadan bitirirlerse bunca ayın hiçbir anlamı kalmazdı, Hanger'ın başarısız olması demek muhteşem bir tepkiye de yol açacak ve zaten bu hikayeyi bu kadar özel kılacak olan da bu. Ospreay'i bir süre daha kemerden uzak tutmanın hiçbir sakıncası yok bana kalırsa, özellikle Swerve'le ortak gidip hikayelerde pişmesi onun için de daha iyi olur. Müthiş yazım müthiş.
Hikaye olarak çok başarılı. Fakat Darby'nin kemer alışı ne kadar mükemmel olacak olsa da reigni bir o kadar başarısız olacaktır. Geçmişe dönelim. 2021 sonunda şirket müthiş hype yakalamışken kemeri daha pişmesine zaman olan Adam Page aldı. Bu durum bana göre şirketin o dönem hypeına zarar verdi. Hazır şirket yükselişe geçiyorken kemeri Darby'e vermek aynı hatayı tekrarlamak olur.

Swerve Ospreay kemer banı bence de mantıklı. Bayadır onlar var etrafta. Cole ve Jay White gibi isimleri potada yeniden görmeyi isterim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi