SD Spoiler: Oha! Kaç Sene Sonra Yeniden Ama Farklı Roller!

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Bu arada promo gayet iyiydi, hatta mükemmeldi yani. Ki Cena'dan aksini de bekleyemeyiz. 14 koca sene geçti tabii üstünden ama bu 14 senenin 10'unda Punk zaten yoktu. Cena son dansını gerçekleştirdiği bu dönemde bir referans yapmak istenmiş ve yapmışlar, gayet de güzel olmuş. Ya da ben memnuniyetsiz tarafımdan uyanmadığım için böyle geliyor bilmiyorum ama bu kadar ortalığı ateşe verecek kadar da bir olay değil sanki bu ya beyler. İzleyin geçin işte, relax.
Atatürk yorumu. 😎👌 Bu civarlardayız. Gayet iyi fikir. Ayrıca masadaki Slim Jim detayı osurttu.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Segment tamamen John Cena'nın pipebomb referansı vermesi üzerine kurulu. Bu da aslında şu anki John Cena karakterini destekleyen bir mevzu, ki bence en iyi işi oldu şu ana kadar. Acayip keyif aldım.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Cena promosunda Nic Nemeth (Dolph Ziggler) selam çaktı, tıpkı zamanında Punk'ın 1.versiyonunda yaptığı gibi...
Polisin üniformada Beşiktaş yazıyor.
Kusura bakmayın ama çok zayıf feud. Pipebomb'un özel olma nedeni, o dönem gerçekten görmediğimiz bir şeydi. İçtendi ve gerçekten bir şey anlatmaya çalışıyordu. Bu ise sırf 14 yıl önceye nostalji pompalayarak bir şeyler satmaya çalışmaktan öte bir şey değil. Punk hiçbir zaman TKO ile savaşıyorum gibi bir yere gelmedi zaten, adam para kazanmak için geldi. Zayıf yani ve kopuk geliyor. Çünkü aradan 14 yıl geçmiş, adam 14 yıl sonra cevap veriyor.

Ancak 2025'ten beri berbat durumda ikisi de. Punk ve McIntyre feudu gerçekten birbirini sevmeyen iki adamın rekabetini anlatıyordu. Sözler gerçekti. Hislerini sen de hissedebiliyordun. Punk 2025 ile birlikte sonu gelmez bir Rollins vortexine kapıldı. Rollins'i yeniyor, Rollins yeni bir hile ile çıkıyor. O yeni hile yapıyor, o yeni karşılık veriyor. Ben senden sonsuz kere nefret ediyorum, hayır ben senden sonsuz artı bir nefret ediyorum feudu. Cena'ya ise rastgele geldi. Rollins hikayesinin ortasında, Punk ile kemer maçı koymaya karar vermişler. Bir önceki ppv de Cody gelmiş Cena'yı pinlemiş ama ne alaka ise Punk feuda giriyor. Bütün feud da 2011'in reverse olsaydı parodisi. Tamamen soytarılık.
Hocam yazdıklarınız da haklısınız ama - doğru kelime mi bilmiyorum - çok kasmaya gerek yok. Bu feudun altında yatan bir olay örgüsü yok, bir planlama yok. Çünkü Triple H bookingi bunu gerektiriyor. Kemer sahibi Cena Punk ile maç istiyor, Punk Arabistan'dan para istiyor, WWE KAĞIT ÜSTÜNDE iyi bir feudla reyting istiyor. O zaman bu yapalım denmiş. Yani bu segmenti Cena ile Punk planlamış diye bir haber düşse sorgusuz inanırım, olayın arkasında bir örgü olmadığı çok belli çünkü. Önümüzde PPV var, bu feudu yapalım, SummerSlam'e kadar da uzatalım denmiş ve şu anda günü kurtaracak bir booking yapılıyor. Zaten böyle olmasa muhtemelen SummerSlam'e kadar uzayacak bir kullanılacaksa bile bu kadar hızlı pipebomb kozu kullanılmazdı.

Segmente gelince de @Beast Incarnate 'in yazdıklarına katılıyorum. Segmenti Cena güzelleştirmiş, çünkü böyle ani gelişen ve belli ki hazırlıksız gelen bir segmentte adam yapabileceğinin en iyisini yapmış. Tabii ki pipebombun yanına yaklaşamaz, 1-2 ay bu feudun altına bir storyline döşesen bile pipebombun bile yanına yaklaşamazdı. Hiçbir şey aynı değil çünkü. Yani sonuç olarak bakıldığında segmentin zamanı çok yanlış, ama koşullara rağmen çıkan segment çok iyi. Yani ben böyle bakıyorum, yorumlarınızı da merak ediyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi