Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
SD Spoiler: Oha! Kaç Sene Sonra Yeniden Ama Farklı Roller!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 381900" data-attributes="member: 71"><p>Polisin üniformada Beşiktaş yazıyor.</p><p></p><p>Hocam yazdıklarınız da haklısınız ama - doğru kelime mi bilmiyorum - çok kasmaya gerek yok. Bu feudun altında yatan bir olay örgüsü yok, bir planlama yok. Çünkü Triple H bookingi bunu gerektiriyor. Kemer sahibi Cena Punk ile maç istiyor, Punk Arabistan'dan para istiyor, WWE KAĞIT ÜSTÜNDE iyi bir feudla reyting istiyor. O zaman bu yapalım denmiş. Yani bu segmenti Cena ile Punk planlamış diye bir haber düşse sorgusuz inanırım, olayın arkasında bir örgü olmadığı çok belli çünkü. Önümüzde PPV var, bu feudu yapalım, SummerSlam'e kadar da uzatalım denmiş ve şu anda günü kurtaracak bir booking yapılıyor. Zaten böyle olmasa muhtemelen SummerSlam'e kadar uzayacak bir kullanılacaksa bile bu kadar hızlı pipebomb kozu kullanılmazdı.</p><p></p><p>Segmente gelince de [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] 'in yazdıklarına katılıyorum. Segmenti Cena güzelleştirmiş, çünkü böyle ani gelişen ve belli ki hazırlıksız gelen bir segmentte adam yapabileceğinin en iyisini yapmış. Tabii ki pipebombun yanına yaklaşamaz, 1-2 ay bu feudun altına bir storyline döşesen bile pipebombun bile yanına yaklaşamazdı. Hiçbir şey aynı değil çünkü. Yani sonuç olarak bakıldığında segmentin zamanı çok yanlış, ama koşullara rağmen çıkan segment çok iyi. Yani ben böyle bakıyorum, yorumlarınızı da merak ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 381900, member: 71"] Polisin üniformada Beşiktaş yazıyor. Hocam yazdıklarınız da haklısınız ama - doğru kelime mi bilmiyorum - çok kasmaya gerek yok. Bu feudun altında yatan bir olay örgüsü yok, bir planlama yok. Çünkü Triple H bookingi bunu gerektiriyor. Kemer sahibi Cena Punk ile maç istiyor, Punk Arabistan'dan para istiyor, WWE KAĞIT ÜSTÜNDE iyi bir feudla reyting istiyor. O zaman bu yapalım denmiş. Yani bu segmenti Cena ile Punk planlamış diye bir haber düşse sorgusuz inanırım, olayın arkasında bir örgü olmadığı çok belli çünkü. Önümüzde PPV var, bu feudu yapalım, SummerSlam'e kadar da uzatalım denmiş ve şu anda günü kurtaracak bir booking yapılıyor. Zaten böyle olmasa muhtemelen SummerSlam'e kadar uzayacak bir kullanılacaksa bile bu kadar hızlı pipebomb kozu kullanılmazdı. Segmente gelince de [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] 'in yazdıklarına katılıyorum. Segmenti Cena güzelleştirmiş, çünkü böyle ani gelişen ve belli ki hazırlıksız gelen bir segmentte adam yapabileceğinin en iyisini yapmış. Tabii ki pipebombun yanına yaklaşamaz, 1-2 ay bu feudun altına bir storyline döşesen bile pipebombun bile yanına yaklaşamazdı. Hiçbir şey aynı değil çünkü. Yani sonuç olarak bakıldığında segmentin zamanı çok yanlış, ama koşullara rağmen çıkan segment çok iyi. Yani ben böyle bakıyorum, yorumlarınızı da merak ediyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
SD Spoiler: Oha! Kaç Sene Sonra Yeniden Ama Farklı Roller!
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt