- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Rachael Ellering, Monte & The Pharaoh programında konuk olduğu bölümde dokuz yıllık güreş kariyerinden birçok anı paylaştı. Bunlardan biri, Georgia’da düzenlenen ve bir güreş gösterisinin de eklendiği bir fan buluşması (convention) sırasında yaşandı. Rachael Ellering, Arn Anderson’un sahne arkasında tüm yeteneklere gelip Promoter'in herkese ödeme yapacak parası olmadığını söylediğini anlattı.
Rachael Ellering şöyle dedi: ''Kimin düzenlediğini bile hatırlamadığım bir convention’dı. Georgia’da bir yerdeydi ve ben de şovda bir maç yapacaktım. Öncesinde bir meet-and-greet vardı, her türden efsane vardı, aklına kim gelirse. Daha ringin kurulduğu yere bile girmemiştik, 'kimle çalışacağım' kısmına gelmemiştik. Derken Arn Anderson içeri girdi ve 'Bu adamın hiçbirimize ödeme yapacak parası yok' dedi. O an ben iki ya da üç yıldır güreş yapıyordum, ne anlama geldiğini bilemedim: 'Ne yapacağım şimdi? Gidip onunla mı konuşmalıyım? Ne olacak?'. Sonra Tully Blanchard yanıma gelip, 'Tamam Rachael, bu adamdan parayı almaya çalışacağız' dedi. Herkes 'Ne oluyor? Bu mesele çözülmeden bir yere gitmiyoruz' havasındaydı. Sonra Arn’ın Promoter’i arabasına kadar takip ettiğini gördük. Bina içindeki bir koridordan izliyorduk, 'Aman tanrım, Arn bu adama Spinebuster mı vuracak? Şu an ne oluyor?' diyorduk. Arn Anderson o adamı evine kadar takip etti, kapısını çaldı ve parayı alıp herkese ödeme yaptırdı. Sonrasında Tully bizi yemeğe çıkardı. Şov iptal oldu, meet-and-greet de gerçekleşmedi. Bu benim ilk kez 'Yani şov yapılmıyor mu? Tamam o zaman' dediğim andı. Şimdi bakınca komik bir anı ama aynı zamanda 'Vay be, Arn hepimiz için bunu yaptı' dediğim bir hatıra.''
Rachael Ellering, Promoter’in hiçbir ceza almadığını belirtti ve şöyle ekledi: ''Yani Promoter’in başına hiçbir şey gelmedi. Ama ben de Tully Blanchard ile steak yemeğine çıktım. Hadi ama, bu da kariyerimde 'ödeme alamadığım en unutulmaz anı' oldu. Umarım bir daha böyle bir şeyle uğraşmak zorunda kalmam.''
Rachael Ellering şu anda All Elite Wrestling/Ring of Honor bünyesinde yer alıyor. En son 15 Mayıs’ta ROH on HonorClub bölümünde güreşti.
Kaynak