John Morrison'ın Hayal Kırıklığı Yaratan Geri Dönüşü

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1750186719966.png

Bildiğiniz üzere 2019'da John Morrison WWE ile sekiz yıl sonra imzaladı ve geri dönmeye hazırlanıyordu.

WWE onu random bir SD şovunda arka alanda geri getirdi.

Ve geri dönüş run'ı boyunca Miz'in etrafında takıldı, sonrasında 2021'de kovuldu.

Ayrıca seyirci Morrison geri geldiğinde 0 tepki vermişti sanki sekiz yıl boyunca yokmuş gibi değilde o dönemden beridir aktif olarak WWE'de varmış gibi.

Siz neler düşünüyorsunuz?​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Geliş şekli bile fiyaskoydu zaten. “Miz şu an konuşmak istemiyor.” diyerek return mü atılırmış? Takım potasında güzel maçlar çıkarıp tekrar gitti haliyle, düzgün bir booking ile çok rahat bir şekilde ana kemer potasında herkesin desteklediği adama dönüşebilirdi. Zamanında TNA başardı ama WWE denemek bile istemedi ne yazık ki.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
WWE'de ayrı, AEW'de ayrı, ROH'ta ayrı iğrenç kullanılıyor bu adam, promo dışında bir tane bile eksik özelliği olduğunu düşünmüyorum, hayvan gibi karizmatik bir adam

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,530
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
WWE'de ayrı, AEW'de ayrı, ROH'ta ayrı iğrenç kullanılıyor bu adam, promo dışında bir tane bile eksik özelliği olduğunu düşünmüyorum, hayvan gibi karizmatik bir adam
Gittiği her yerde aynı sıkıntıları yaşayan adamın mutlaka bir defosu vardır diye düşünüyorum ben ya. Bence iş ahlakı çok çok düşük birisi, bildiğim bir şey yok bununla alakalı ama o vibeı veriyor.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Gittiği her yerde aynı sıkıntıları yaşayan adamın mutlaka bir defosu vardır diye düşünüyorum ben ya. Bence iş ahlakı çok çok düşük birisi, bildiğim bir şey yok bununla alakalı ama o vibeı veriyor.
Yüksek ihitmal öyledir yoksa bu adamı ROH şampiyonu yapmaları lazımdı yani

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Dönüş yaptığı günden beri kariyerinde her şey fiyasko. Dönüşü, RR 20'de direkt elenmesi, sonrasında WWE'de yaptıkları, AEW debutu, ROH'da yaptıkları. Her anlamıyla büyük harcandı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi