1 Haziran'da WWE birçok güreşçiyi serbest bıraktı ve Elayna Black (a.k.a. Cora Jade) de bu isimlerden birisiydi. Black ayrılığının ardından yeni kariyer planlamasını ufak ufak yapmaya ve bağımsız şirketlerde bookingler almaya başladı. Bu süreçte TNA'de güreşip güreşmeyeceği de merak ediliyor doğal olarak. Ariel Helmani Show'a verdiği demeçte Elayna Black, TNA hakkında konuşmuş:
"Buna hiçbir şekilde kapalı değilim. Tek sıkıntım, sadece oradaymışım gibi hissettirecek ve şimdi bir tür WWE ve TNA ortaklığı var, bu yüzden neredeyse o dünya için tüm bunlardan bir saniyeliğine uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum. TNA'yı seviyorum, gelecekte kesinlikle orada tekrar çalışacağım. Sadece şu anda birbirlerine [WWE ile] çok yakın olduklarını hissediyorum. Şu an için bir nevi dallanıp budaklanmak benim için daha iyi olacak."
WWE'den ayrılığı sonrasında bir gün WWE'de tekrar çalışıp çalışmak istemeyeceği hakkında soru sorulduğunda ise bu sözleri sarf etmiş:
"Bir insan olarak ve işinde tutkulu yetişkin biri olarak, bizi rahatsız eden ve hayal kırıklığına uğratan şeylerin yaşanmasının normal olduğunu düşünüyorum. Bu doğanın bir gereği. Eğer beni rahatsız eden ya da hayal kırıklığına uğratan bir şey yoksa, o zaman bir şeyleri yeterince önemsemiyorum demektir. Önemsedim ve bazı şeyler beni rahatsız etti, hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü WWE'yi çok sevdim ve hala seviyorum. Kesinlikle bu hususta kapıyı asla kapatmıyorum. WWE'de geçirdiğim vakitten çok keyif aldım. Hoşuma gitmeyen birkaç şey dışında söyleyecek kötü bir şeyim yok. Peki bu asla oraya geri dönmek istemediğim ve oranın en kötü yer olduğu anlamına mı gelir? Kesinlikle hayır. Orası benim hayalimdi. En iyi arkadaşlarımın hepsi orada. İçimde kötü niyet ya da buna benzer bir şey yok. Aksine, biraz zamana ihtiyacım var ve bu süre. için heyecanlıyım."
kaynak