Elayna Black'ın WWE'den Ayrılacağı İki Hafta Önceden İçine Doğmuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Elayna Black, WWE’den ayrılığı hakkında bir kez daha konuştu.

Geçtiğimiz ay, Cora Jade adıyla bilinen Elayna Black, birçok WWE süperstarı ile birlikte WWE sözleşmesinden serbest bırakılmıştı. O zamandan beri Elayna Black, ayrılığı ve All Elite Wrestling'e geçme olasılığı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

TMZ’ye verdiği yeni bir röportajda Elayna Black, bu konuda yeniden konuştu ve içine doğduğunu belirtti: ''Bence bu… Herkesin muhtemelen hissedeceği bir şeydir ve şirketin de arka planda küçük bir sezgisi olur çünkü sistem gerçekten acımasız ve sık sık işten çıkarmalar oluyor. O yüzden şok olduğunu söyleyemem çünkü daha önce de söyledim, sezgilerim konusunda gerçekten iyiyim. Neden bilmiyorum ama hep böyleydim. Her zaman içime doğmuş gibi hissederim ve ne zaman öyle hissetsem, o genelde gerçekleşir. Belki de iki hafta öncesinde, özellikle de Mania için Vegas’tayken içime doğmuştu. Roxanne ile aynı odayı paylaşıyordum, o en iyi arkadaşım ve o hafta boyunca her şeyi içime çektiğimden ve keyfini çıkardığımdan emin olmaya çalıştım. WWE World'da maçlara çıktım. WWE World'da promoslar kestim. Çok eğlendik ve bunu en iyi arkadaşımla birlikte yapabildim. Ama içimde bir his vardı, yakında gideceğimi biliyordum. O yüzden tadını çıkarmaya çalıştım. Hatırlıyorum, sanırım oradaki son gerçek maçım canlı bir etkinlikte Sol Ruca ile olan maçtı. Biliyordum, neden bilmiyorum ama orada son kez olacağımı biliyordum. O yüzden uzun uzun vakit geçirdim. Girişimde eğlendim, maçta da eğlendim. Sonrasında uzun zaman geçirdim. İmza dağıttım, ki normalde yapmam çünkü ben heel’im, kötü karakterim. Ama biliyordum. Dedim ki: 'Tamam, bu iş burada bitti.’ Ve gerçekten de öyleymiş. Bir hafta sonra, o Cuma günü işten çıkarıldım.''

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi