RPG WrestleMania: Mexico City - Day 1

PGW: Son Eklenen Parta Git

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Garzalar... teröristdiniz ama özledik. Şovun başlangıç şekli beğenildi ama açılış maçında gördüğüm isimler adına üzüldüm. Bence güzel bir main event'ı hak ediyorlardı. Ama şovların bazen yüksek açılışa ihtiyacı oalbiliyor, genelde insanlar bir tık yanlış anlayabiliyor ama bence bir şovdaki en önemli ikinci maç açılış maçıdır. Sadece Rumble etkisini bir tık gölgede bırakıyıor. (Maçların hepsini tam okuyamadım, malum bugün şov olduğundan en azından önemli anları okumaya çalıştım.) Eğer şova canlı kalsaydım son sekansta epey eğlenirmişim. x2 için agamızı da tebrik eder, diğer agalarıma da geçmiş olsun diliyorum.

Barda temasını ve şarkıyı seçen kimse gerçekten fikri olarak son 4-5 yılın en komik hareketi olabilir. Beklenir bir hareket Breeze'den, arada Val'da üzülsün canım. Devamında da hoş bir sinematik maç havası olan bir maç booklanmış. Hızlı hızlı bakınca keyifli ama muhtemelen sitenin aktifliğinden kaynaklı olarak feud biraz unutulmuşdur diye düşündüm anlık.

Angel, Seth, Dream, Goldust R.I.P

Şovun sonu... Yani Meksikalılar bastı, İnsan kaçakçısı yönetti, Samoalı yönetti ve bir de İtalyanları deneyelim abi ne olacak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi