JBL, R-Truth'un ayrılışını "şimdiye kadar gördüğü en tuhaf yayınlardan biri" olarak tanımladı ve R-Truth'un önümüzdeki yıl bu zamanlar şu an olduğundan daha büyük bir yıldız olacağına bahse gireceğini söyledi:
"Ron Killings'te de bunu anlamıyorum. Yani, benim için de aynı kafa karıştırıcı şey. Şaka olduğunu düşünmüştüm. Brian Armstrong (Road Dogg) Twitter'ında bir şey yazmış... 'Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. R-Truth ,' veya buna benzer bir şey yayınladıklarına inanamıyorum. Araştırdım ve bunun bir hikaye örgüsü olması gerektiğini düşündüm. Yani, adam Saturday Night's Main Event'in ana etkinliğini yaptı. Bir ton ürün satıyor. Bu benim için kesinlikle kafa karıştırıcı. Gördüğüm en tuhaf sürümlerden biri," dedi. "Ron, Truth, harika bir kariyer geçirdi ve tabii ki önünde daha yıllar var. İnternette okuduğuma göre 53 yaşında olduğunu biliyorum ama müthiş bir formda. Harika bir atlet. En azından göründüğü kadar atletik. 28 yaşında gibi hissetmediğinden eminim ama 28 yaşında gibi görünüyor, yine 28 yaşındaymış gibi hareket ediyor, önünde daha yıllar var çünkü yaşlanmadı. Yaşlı bir adam gibi görünmüyor."