Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
JBL, Truth'un Kovulmasını Anlamamış, Road Dogg Da Öyle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 376861" data-attributes="member: 138"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1929986246329446566[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">JBL, R-Truth'un ayrılışını "şimdiye kadar gördüğü en tuhaf yayınlardan biri" olarak tanımladı ve R-Truth'un önümüzdeki yıl bu zamanlar şu an olduğundan daha büyük bir yıldız olacağına bahse gireceğini söyledi:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em> "Ron Killings'te de bunu anlamıyorum. Yani, benim için de aynı kafa karıştırıcı şey. Şaka olduğunu düşünmüştüm. Brian Armstrong (Road Dogg) Twitter'ında bir şey yazmış... 'Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. R-Truth ,' veya buna benzer bir şey yayınladıklarına inanamıyorum. Araştırdım ve bunun bir hikaye örgüsü olması gerektiğini düşündüm. Yani, adam Saturday Night's Main Event'in ana etkinliğini yaptı. Bir ton ürün satıyor. Bu benim için kesinlikle kafa karıştırıcı. Gördüğüm en tuhaf sürümlerden biri," dedi. "Ron, Truth, harika bir kariyer geçirdi ve tabii ki önünde daha yıllar var. İnternette okuduğuma göre 53 yaşında olduğunu biliyorum ama müthiş bir formda. Harika bir atlet. En azından göründüğü kadar atletik. 28 yaşında gibi hissetmediğinden eminim ama 28 yaşında gibi görünüyor, yine 28 yaşındaymış gibi hareket ediyor, önünde daha yıllar var çünkü yaşlanmadı. Yaşlı bir adam gibi görünmüyor."</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 376861, member: 138"] [CENTER] [MEDIA=twitter]1929986246329446566[/MEDIA] JBL, R-Truth'un ayrılışını "şimdiye kadar gördüğü en tuhaf yayınlardan biri" olarak tanımladı ve R-Truth'un önümüzdeki yıl bu zamanlar şu an olduğundan daha büyük bir yıldız olacağına bahse gireceğini söyledi: [I] "Ron Killings'te de bunu anlamıyorum. Yani, benim için de aynı kafa karıştırıcı şey. Şaka olduğunu düşünmüştüm. Brian Armstrong (Road Dogg) Twitter'ında bir şey yazmış... 'Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. R-Truth ,' veya buna benzer bir şey yayınladıklarına inanamıyorum. Araştırdım ve bunun bir hikaye örgüsü olması gerektiğini düşündüm. Yani, adam Saturday Night's Main Event'in ana etkinliğini yaptı. Bir ton ürün satıyor. Bu benim için kesinlikle kafa karıştırıcı. Gördüğüm en tuhaf sürümlerden biri," dedi. "Ron, Truth, harika bir kariyer geçirdi ve tabii ki önünde daha yıllar var. İnternette okuduğuma göre 53 yaşında olduğunu biliyorum ama müthiş bir formda. Harika bir atlet. En azından göründüğü kadar atletik. 28 yaşında gibi hissetmediğinden eminim ama 28 yaşında gibi görünüyor, yine 28 yaşındaymış gibi hareket ediyor, önünde daha yıllar var çünkü yaşlanmadı. Yaşlı bir adam gibi görünmüyor."[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
JBL, Truth'un Kovulmasını Anlamamış, Road Dogg Da Öyle
Menü
Giriş yap
Kayıt ol