- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
John “Bradshaw” Layfield (JBL), Vince McMahon’ın önümüzdeki bir ila iki yıl içinde “çok açık ve sansürsüz” bir otobiyografi yayımlayacağını öngördüğünü söyledi.
Something to Wrestle podcast’inde konuşan JBL, bu konuda “neredeyse yüzde 100 emin” olduğunu ifade etti.
JBL, kitabın içeriğinin son derece açık olacağını belirterek şunları söyledi:
JBL, Vince McMahon’ın yaklaşık 20 yıl önce Hulk Hogan’ın çıkardığı kitaptan çok rahatsız olduğunu da hatırlattı:
Bu nedenle JBL, McMahon’ın kitabının tam tersi bir yaklaşımda olacağına inanıyor:
JBL ayrıca TKO anlaşmasının tamamlanmasının ardından Vince ile yaşadığı bir anısını da paylaştı:
JBL, sözlerini McMahon’ın karakterine gönderme yaparak bitirdi:
Something to Wrestle podcast’inde konuşan JBL, bu konuda “neredeyse yüzde 100 emin” olduğunu ifade etti.
“Vince Her Şeyi Açığa Dökebilir”
JBL, kitabın içeriğinin son derece açık olacağını belirterek şunları söyledi:
“Bence inanılmaz bir kitap olacak. Çok açık, tamamen filtresiz olacak — hiçbir şeyi saklamayacak.
Vince’in her şeyi anlatacağını düşünüyorum, ve bu kitap şimdiye kadar yazılmış en iyi kitaplardan biri olabilir.”
Hogan’ın Kitabından Hayal Kırıklığına Uğramıştı
JBL, Vince McMahon’ın yaklaşık 20 yıl önce Hulk Hogan’ın çıkardığı kitaptan çok rahatsız olduğunu da hatırlattı:
“O zamanlar Hogan’ın kitabı yüzünden çok sinirlenmişti. Çünkü kitabın gerçekten Hogan’ı anlatmasını istiyordu.
Hogan çılgın, rock yıldızı gibi bir hayat yaşadı. Mick Jagger bile kıskanırdı!
Ama kitap neredeyse yarı karakter modunda, yüzeysel bir şekilde yazılmıştı. Vince buna çok hayal kırıklığına uğramıştı.”
“Vince Hiçbir Şeyi Gizlemeyecek”
Bu nedenle JBL, McMahon’ın kitabının tam tersi bir yaklaşımda olacağına inanıyor:
“Bence Vince her detayı anlatacak — utanç verici olsa bile hiçbir şeyi saklamayacak.”
JBL ayrıca TKO anlaşmasının tamamlanmasının ardından Vince ile yaşadığı bir anısını da paylaştı:
“Onu uzun zamandır görmemiştim.
‘Geceye sessizce karışmadığın için çok mutluyum’ dedim.
Bana baktı, gözleri adeta alev aldı ve ‘Sen de biliyordun ki asla öyle yapmazdım!’ dedi.”
“Vince Sessizce Gitmeyecek”
JBL, sözlerini McMahon’ın karakterine gönderme yaparak bitirdi:
“O adam geceye sessizce karışmayacak.
Bundan emin olabilirsiniz.”