MVP Triple H'e Salladı

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
MVP, Paul "Triple H" Levesque hakkında renkli tenli yeteneklere bakışı sorulduğunda, ona karşı "sıfır saygısı" olduğunu söyledi:

"Şunu söyleyeyim, Bobby Lashley iki kez WWE Şampiyonu oldu, ama Triple H yönetimi devraldıktan sonra Bobby Lashley mid-card'a düşürüldü. Bobby Lashley banka edilebilir, pazarlanabilir bir isim. İki kez WWE Şampiyonu olmuş bir adam, bir anda mid-card'a atılıyor, her neyse.

Instagram sayfamda birine verdiğim yanıtta özellikle şunu dedim: Bunu görüyorsunuz. Bu, onun belirli yetenekleri nasıl konumlandırdığına dair benim kişisel görüşüm. Bazıları hep 'MVP sadece sızlanıyor, MVP ağlıyor' diyor. Tamam, o zaman programı izleyin. Onun yönetimi altında en üst noktalarda kimler vardı? Kimlere fırsat verildi? Ben NXT'den bahsetmiyorum. Ana roster'dan bahsediyorum.

Benim kişisel deneyimlerime dayanan görüşlerim var. Ve bir noktada podcast'imde ve YouTube şovumda bunu konuşacağım, o adamla olan sorunlarımın detaylarına ineceğim.

Dürüst olacağım, onunla olan sorunlarım ırkla ilgili değil. Sorunlarım onun kişiliğiyle, aramızdaki kişisel etkileşimlerle, söylediği ve yaptığı şeylerle ilgili. Bu yüzden ona karşı sıfır saygım var. Ama bunu kendi şovumda anlatacağım. (BetIdeas)

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Lashley ana kemerden bir kez düştü diye tekrar çıkamayacak diye bir şey yok ki. Rollins, Zayn, Balor ve yine Lashley gibi isimlerin midcardda IC potasında kullanıldığı olmuştu ve çok da iyi dönemdi. Biraz fevri davrandıklarını düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi