RPG Aptal Sarışın

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Kameralarımız, Wyoming’teki House Show’da, boş bir ringde açılıyor. Bir süre geçtikten sonra çalan o şarkı, salonu inletmeye başlıyor:

MJF! Stage’de yüzüğünü öpüp kameraya doğru klasik hareketi yaparak yavaş yavaş ringe ilerliyor. Ringe çıkmasına az bir mesafe kala yürüyerek konuşmaya başlıyor:

mjf-kiss-ring.jpeg

Maxwell Jacob Friedman: Müziğimi kesin! (Ağır adımlarla merdiveni kullanarak ringin içine giriyor. Girdiği tarafın tam karşısındaki köşeye yaslanıp konuşmasını sürdürüyor.)

Maxwell Jacob Friedman: Benim adım Maxwell Jacob Friedman. Ben, güreş sektöründe devrim yapacak olan adamım. Buraya geldiğim gün, tıpkı sarkık yaşlı kadın memesi gibi laçkalaşmaktan iğrençliğin en dip noktasına giden Miz TV’yi durdurdum. Ancak bu iyiliğim için sizlerden küçük bir teşekkür dahi görmedim. Sorun değil. Amacım size iyilik yapmak değildi, bu hiçbir zaman da olmayacak. Çünkü sizin bunu hak etmediğiniz aşikâr. Neden mi? Daha geçen gün Cutting Edge için havalara uçuyordunuz! Ne kadar acınası… Sizdeki bu nostalji duygusu, hepinizin iğrenç birer yaratıklara dönüşmesine sebep oluyor. Şimdi biraz gerçeklerden bahsedelim.

Yuhlamaların dozu artarken MJF, ringin tam ortasına doğru ilerliyor. Seyircilerin tepkilerini umursamadığını gösteren tebessümünü bir süre daha devam ettirip akabinde söze giriyor:

bb64d-16481632738926-1920.jpg

Maxwell Jacob Friedman: Cope… Ayrımcı söylemlerde bulunmadan incitici bir şey söyleyecek gücü kendine bulamıyorsun değil mi? Eskiden beri böylesin. Yeni nesilde hiç seni idol alan biri gördün mü? Hayır, hayır en alt yaş grubundan bu ringe çıkan herhangi bir genç için overrated, overhyped ve overpushed bir güreşçiden fazlası değilsin. Ben dahil büyük çoğunluk, senin yerinde Christian’ın olması gerektiğini savunuyor. Ama doğru, siz kardeştiniz… Profesyonel hayatında kalkan olarak kullandığın şu duygusallık ayaklarını artık bir kenara bırak Cope. Kendine baksana, zaten ortalama bir güreşçiydin. Ancak artık o bile değilsin. Buraya gelmeden senin ününden faydalanıp düşük zekalı hayranlarına ürün satmak isteyen The Rock ile muhtemelen son bir kemer ve rahat bir emeklilik planını içeren anlaşma yaptın. Ancak kemer için sana verilen bütün fırsatları eline yüzüne bulaştırdın… Rock bile bu kadar beceriksiz olacağını tahmin etmiyordur. Biriyle maç almak için izlediğin yönteme o kadar alışmışsın ki benim de olduğum bu turnuvaya yine bodoslama girmeye çalıştın. Rock, bu kadar yüzsüz olacağını da tahmin etmiyordur…

(Yuhlamaları adeta bir senfoni gibi karşılayan MJF, taraftarlara mikrofonu sallayarak bir süre eşlik ediyor. Arıdndan deaha ciddi bir ifade takınarak devam ediyor.)

abfc2-17222615273721-1920.jpg

Maxwell Jacob Friedman: Sizler; sen, Cena, Randy… hepiniz birer üründünüz. Asla ve asla bu ringin hakkını veremediniz. İyi maçlar çıkaramadınız. Özellikle sen Cope, sen bunun da hakkını veremedin. (Diğer eliyle tuttuğu mikrofonu gösterir) Artık yapman gereken tek şey, alttan gelenlere mağlup olarak yalancı mirasını s*kmek ve alışkanlık edindiğin sopa yeme işini sürdürmek. (Düşünür gibi yapar) Haa, sen kafeste Perry’i elemiştin değil mi? Bana gelip bunu söyleyeceğine o kadar eminim ki. Mağlubiyetinin içindeki bu detayı bir zafer gibi söyleyecektin… Bu mentalite ile yaşayan adamın hak ettiği şey, o kemerler değil. Sen bir eziksin Cope. Dom ya da Perry ile uğraşırken de burada önemli bir segmenti yürütüyormuş edasında kasılırken de sokağa çıkıp basit hayranlarınla konuşurken de bir eziksin. Sana tek bir şans vereceğim, altıma yattıktan sonra buralardan gitmen için bir fırsat doğacak. Bunu değerlendirmeni öneririm. Merak etme hem şakşakçıların tarafından hem de güreş kitlesi tarafından iyi anılacaksın. Burayı kalkındıran süperstarın basamak çıkarken ezdiği bir böcek olarak tarihte yerini almayı sürdüreceksin. Ben başardıkça, sen de onore olacaksın. Kazandığın bütün kemerlerden daha değerli bir ödülü bahşediyorum sana. Kıymetini bil. I’m better than you and you know it!

(Mikrofonu olduğu yere yüksekten bırakan MJF, müziği eşliğinde arka alanın yolunu tutar.)

Oynadığınız Karakterin Adı
Maxwell Jacob Friedman
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi