RPG RTWM Dönemi Hakkında

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
Dönemsel böyle zamanların olması RPG için çok olası bir durum bence. Benim forum RPG'lerinde çok tecrübem yok sadece bir dönem Pure ve SOILED'da bulundum onun dışında yalnızca Facebook'ta yazları oynuyordum RPG işini. O yüzden WM'dan sonra kısa bir ara herkese iyi gelecektir ve ardından yine herkes daha iştahlı bir şekilde oyuna devam edecektir diye düşünüyorum.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Tiyatro festivali, finaller ve ödevler derken hafta içi forumla ilgilenme işim imkansıza döndü. Bu sürede promo atarak takip eksiğini kapatmaya çalıştım tabii ama RPG ile geçen onca senenin ardından ekibin bu sitemini çok iyi anlıyorum. Geçen sene keka ile Civil War sürecini yazarken de aynı oyuncu inaktifliği sıkıntılarını yaşamıştık, her yeni RPG sezonunda bu inaktiflik era'sı yaşanıyor. Bu sene bunun RTWM sürecine denk gelmesi talihsiz oldu... WM: Mexico'da iki gün boyunca herkes elinden geldiğince telafi etmeye çalışır diye umuyorum. Şimdiden elinize sağlık, emekleriniz için teşekkürler.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
İnaktifliğe karşı sitemi ben de anlıyorum çünkü gerçekten düşük bir aktiflik söz konusu şu sırada. Benden yana sıkıntı varsa kusura bakmayın da aynı zamanda. Bu hafta bir promo gelecek katılımcılardan ortak sonrasında da iyi bir aranın herkese iyi geleceğini düşünüyorum. Sonrasında da talebe göre hareket edilebilir.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Her şey üst üste geldi bu dönem. İşten çıkana kadar geçen süreden sonra önümde tek bir şov vardı o da bayrama denk geldi. Bahar dönemi eli ayağa çekmeye daha müsait oluyoruz ama yazın aktiflik geri döner diye düşünüyorum ben de, canlı takip yapamadığımız süreci de değerlendirmeler ve promolarla toparlamaya çalışıyoruz ama telafisi oluyor mudur bilmiyorum. WM'da hazır ve nazır oradayız, emekleriniz için teşekkürler.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi