RPG RTWM Dönemi Hakkında

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Herkese merhabalar. Son zamanlarda şov aktifliği, promo sayıları ve genel değerlendirme yazanlarda gözle görülür bir düşüş bulunmakta. Tahmin ediyoruz ki yazarlarda olduğu gibi oyuncularda da bir yorgunluk söz konusu. Bizler de sezon arasının gelmesini iple çekiyoruz. Araya 3 haftamız kaldı. WrestleMania: Mexico City ile sezonu kapatmayı hedefliyoruz. Bu dönemde aktifliğini artırıp ön plana çıkanları WrestleMania'da parlatırken daha pasif kalanları ise ne yazık ki geri plana atma ihtimalimiz bulunuyor. Bu bağlamda hatırlatma yapmak isteriz. RPG ile ilgili sizi demotive eden bir istek/öneriniz varsa bunu ÖM yoluyla bizlere de iletebilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Şovların mesai saatine denk gelmesiyle acayip problem yaşıyorum son iki aydır bir şekilde toparlayacağız. Bir yolu bulunacak.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Vallahi benim kendi özel hayatımdaki yorgunluğumdan dolayı biraz da böyle. Sınava hazırlanıyoruz. Kafayı toparlayabilirsem bir şeyler yapacağım da, o da nasıl olacak bilmiyorum.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
STG picki sonrası kusursuza yakın bir RPG ivmesi yakaladım. WM sonrası da RPG aynı hızda devam eder umarım, buradayız.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Aktiflik mevzusu iyice dibe gitmiş durumda. WrestleMania öncesi son gece olmasına rağmen değişen bir durum yok. Bu konuda oyunculardan birer açıklama bekliyoruz. Bu beklentimizin sebebi ise yazarlarımızın her daim mesai harcayıp bu keyifli oyunun dönmesi için çabalaması, fakat 3-5 kişi haricinde diğer kişilerde oyun için yeterli bir efor göremiyor oluşumuz. Bu durum özellikle Royal Rumble sonrası oluştu.

Elbette ki hayat RPG'den oluşmuyor ve kişisel yoğunluklarınız olabilir. Elbette ki yazılan senaryoları, ekibin verdiği kararları beğenmemekte özgürsünüz. Burada aklımıza gelmeyen birçok başka faktör olabilir. Bu konuda fikirleri olan varsa açıkça bize buradan yazabilir. Eğer hikayeler/şovlar genel olarak beğenilmiyorsa derhal ekip değişikliğine gidebiliriz. Bundan şüpheniz olmasın. Fakat biz bu oyunu keyifle yazıp keyifle oynamak istersen, bu oyun ortamının oluşmuyor olması yazma motivasyonumuzu da tahmin edersiniz etkiliyor. Önümüzde WrestleMania gibi güzel bir etkinlik var fakat bizler bu maçları kaleme alırken zorlanıyoruz.

Ekip olarak ilk beklentimiz şovlara yüksek katılım. RPG botu gibi tarihi bir keşif yapılmasıyla beraber şovlar TV'den izlenir gibi takip edilebilir durumda. Herkesin belirli bir süre de olsa şov takip etmesi bu evreni yaşanılabilir kılıyor. Eğer şov takibi yapılamıyorsa genel bir değerlendirme beklentimiz oluşuyor. Değerlendirme konusuna bu tür bir yorum da son zamanlarda çok fazla atılmıyor. Genel olarak, "değerlendirme de gelir haftaya," dendikten sonra o değerlendirme mesajı bir türlü gelmiyor. Promolar da keza takip ve değerlendirme mesajları gibi azalmış durumda.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
WM dönemi olunca aktiflik artar diye düşünmüştüm fakat iyice düştü. Tahminimce yazın tekrardan zirveyi görecektir. Umarım dönemsel bir düşüştür.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Sıkıntı senaryolarda değil de dönemsel bence. Mesela bugün Kurbanın ilk akşamı olması da aktifliği etkilemiştir diye düşünüyorum. Genel olarak hep kemik bir kadroyla oyun dönüyor. Öyle olunca o kadrodan 4-5 kişi bile performansı düşürse aktiflik düşmeye başlıyor. Dışarıdan yeni oyuncular bulmak lazım ama o da nasıl yapılır hiç bilgim yok.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Herkesin kendince bahanesi vardır tabii ki ama kendi açımdan durum son birkaç aydır kendi tempomdan ibaret açıkçası. Aslında haftada tek şovda bir şekilde kendimce bir aktifliği sağlıyordum fakat haftada iki şova çıkınca şahsen biraz dengem bozuldu belirli bir süre tamamen yoğunluğumla beraber koptum gibi oldu Royal Rumble ile No Way Out arasında. Muhtemelen tüm bunların yanında o dönemdeki kendi senaryom dışında takip etmek istediğim senaryolardan da istediğim etkileri alamamış olmak olabilir belki fakat tabii ki bunlar şovu takip etmemeye bir sebep olsa da değerlendirme yapmamaya bir sebep değil. Şovu yazan, yorumlayan, takip eden herkesten razıyız ki en azından oynayabileceğimiz bir oyunu bulabiliyoruz, bence WrestleMania'dan sonraki ufak ara herkesi yeniden teşvik edecektir oyunu aynı iştahla oynamak için, umarım öyle olur. Seviliyorsunuz. ✌️

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,369
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Hem yazın gelmesiyle ekran başında kalmak zorlaştı hem de özel hayat iş güç derken saldık biraz maalesef. Umarım kısa zamanda toparlayabilirim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi