RPG MAYHEM #19'a Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
hey-ew-will-ospreay.gif
6uzrwab.png
6032f-16462278684347-1920.jpg
lqeo0jm.jpg
9b43cc907fae8aa6d1e3f9147143036e1c35e2307c4747cb82723f574642ebdd.jpg
randy-orton-the-fiend.jpg

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Şovun kalan yarısını takip edememiştim, ufaktan eyyor.

Nana'nın black populism yapacağını beklemiyordum açıkçası, Cena'ya "whose house" contexti üstünden atıfta bulunulsa daha tatlı olurdu. Önce Mexico Cup, sonra istediği her şey Swerve'ündür. Isına ısına geliyoruz.

Kocaman gimmick Helms akıyor akıyor. Artık bir şeyler kazanma vakti geldi derdim de kupada rakibi biziz malesef. Diğer yıldız kayması lavuk, öl valla.

Dark STG ve Broken Matt segmentlerinden hiçbir şey anlamıyorum ve bu mükemmel.

Şu maça kendimi atacağımı biliyordum bir şekil de tasarrufu her hafta spear+superman punch yemekten 30'una gelmeden demans olmak olmamalıydı. Lan oğlum Roman öleceks- Devamında bizim aile damlamış. Capo Punk'ın rakibi olacağım diyorsa biz anlaşmayı bozarız sorun yok, Punk ölsün yeter. Rome şovumu alırım da. Son 2 paragrafa da aşağıdakini atıp kaçarız.

nfuzgrs.png

Standartı koruyan bir haftalık olmuş, Punk henüz ölmediği için 4. Ellere sağlık.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Tempodan yorgun düştük dün. Açılışın ardından olanları değerlendirelim.

Edge ile MJF eşleşme olarak bayağı sarar. MJF'in veteranlara karşı olan tavrını gerçekte de hep sevmişimdir. Edge, MJF stili promoda haraslamak için de tercih edeceğim isimlerden biri olurdu normalde. Her türlü ileride bir maç olacak ama bu en büyük etkinlikte mi olur, göreceğiz.

Maçın içindeki hikâye uzun zamandır beklediğim bir şeydi. Nihayet, Venis'in karşısına eski dostları çıktı. Breeze'in iyi adamı oynaması da ilginç bir noktaya götürüyor.

Cena'nın niyeti okuma işini fena kıvırmış Nana, açık bırakmamış neredeyse mevzuda. Leo da klasik girişi yapmış. Altını tam anlamıyla doldurdu mu karakter, pek emin değilim. Zamanı geldi gibi.

Helms'in yükselişi devam ediyor. Karakterde en sevdiğim şey, odanmış mı yoksa gerçekten duygularını arka alana atmasını sağlayan baskın duygusu hüzün mü, bunu tam anlamıyla göstermiyor. ECH kralımın da promolarıyla iyice sevdiğimiz ve ilgi çekici kişilerde.

STG yine iyi promo kesip kafa açmış... Hardy manyağının bitirişe ayrı hasta olduk. Bu feudda da dozaj artacaktır ve gerçekten kimse emniyette değil.

Öncelikle promolar muazzam olmuş hem Reigns'in hem de punk'ın. Punk, yapabileceği en doğru dümeni çeviriyor ama Roman'ın kararlılık da çok üst seviyede. Maça Perry'nin katılması bir seyirci olarak naçizane doğru olandı diye düşünüyorum. Regal'ın etkisizlik bağırttı. İtalyanlar billuru masaya vurmuş ki yükselişi perçinlemişler iyice. Her şeyi birer birer kalıba uydurmuşlar ki insanları inandırma için yeterli bağlamlar yaratmışlar. Çok güçlüler maalesef. Bu işin devamı büyük mevzu yaratacak.

Sağ beklerken sol geldi, Wyatt gerçek evini yakmış Orton'ın. Hafif de olsa Spoiler'ı verilmiş akbabalı segmentte ancak her daim iyi bir etki yarattı bende.

Gayet iyi bir şov olmuş. Arena fazlasıyla ısınmış... Aynı sıcaklık RTWM'de de hissediliyor fazlası ile. Elinize sağlık.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Aykut Kocaman gimmickli Helms işi bağırttı. Çok iyi. Punk ve Reigns segmenti güzel başlamış ama devamı şok etti gerçekten. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyin yaşanmasını + bizim karakter tüm kinini de kusmuş Roman itine karşı o sevindirdi. Perry'nin maçı üçlemesi de sevindirdi ben Baytan saldı sanıyordum ama devam edecek sanırım. Bir anda x2 işi feci keyif verir. En en son kısmın PGWC ile bağlanması da hoş bir bağlantı olmuş. Elinize sağlık 5.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Hadry'nin bu evrende Ospreay'den daha otistik olduğunu anladık. Hardy burada mutlu sona ulaşamasa da WM'e kadar yine de bir şekilde kendini maça dahil edeceğini düşünüyorum. WM'de ne olur bilemem de Sami Zayn faori gözüküyor

MJF'in ilk feudu olarakCope çok isabetli bir pick olmuş. Gerçek hayattan MJF'in veteranlarla dalga geçmesine alışığız da rpglerde hiç görmeidk. Genel olarka hiç MJF'i görmedik gerçi. Wm de olur mu bilmem de genel olarak güzel maç/feud olur

Bu şirketin asla eskimeyecek olan şeyi Venis ve çevresinin kendi içlerindeki hikayeleri galiba. Venis şirketteki 2. yılına girerken hala bile iç savaşta buluyor kendini. Heel Venis'i face'den daha çok severiz bu arada o yüzden bu hikayeyi taşayacak olan adma olabilir.

Şirket tarihinde hali hazırda başarılı bir siyahi var ama yine de Nana öyle diyorsa öyledi. Ben de Cena odaklı bir ''ev'' feudu beklerden Nana'nın böyle promo kesmesini beklemiyordum. Kruger nereden çıktı bilmiyoruz da haftaya Cenaa ile beraber gömüp kendimizi üst üste 2. kupa galibiyeti için Meksikaya atacağız sıkıntı yok.

lqeo0jm.jpg

STG vs. Hardy'i bu kadar erken görmeyi beklemiyordum ama yeriz ya sıkıntı yok. İnanılmaz mistik bir feud bizi bekliyor.

Promoları çok beğendim özellikle Roman'In kabile şefiyim diye gezerken çevrede bir kabile olmaması düşündürdü baya. Sezon başlarken inanılmaz fazla samoalı vardı halbuki. Perry'nin bir şekilde maça dahil olacağını bekliyordum ve oldu da. Perry ve Punk WM sonrası ne yapar bilmiyorum fakat Roman hala favori gözüküyor. Regal'ın olmayan otoritesi yardı baya. Family lore'Unu bilmiyoruz dedik fakat şovda promoyu okurken tüyler diken diken oldu valla. Doğru mu sölyüyorlar yalan mı söylüyorlar güven olmaz da her şeye bir kılıf bulmuşlar ve şu anlık haklı gözüküyorlar. WM'e kadar ne olur bilinmez de WM'in sonunda yeni bir otorite görüp sezon 3'e yeni bir iktidar ile başlayabiliriz.

Biri şu ihtiyarı durdursun.

Gayet iyi şovdu okurken sıkmadı elinize kolunuza sağlık

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi