Hadry'nin bu evrende Ospreay'den daha otistik olduğunu anladık. Hardy burada mutlu sona ulaşamasa da WM'e kadar yine de bir şekilde kendini maça dahil edeceğini düşünüyorum. WM'de ne olur bilemem de Sami Zayn faori gözüküyor
MJF'in ilk feudu olarakCope çok isabetli bir pick olmuş. Gerçek hayattan MJF'in veteranlarla dalga geçmesine alışığız da rpglerde hiç görmeidk. Genel olarka hiç MJF'i görmedik gerçi. Wm de olur mu bilmem de genel olarak güzel maç/feud olur
Bu şirketin asla eskimeyecek olan şeyi Venis ve çevresinin kendi içlerindeki hikayeleri galiba. Venis şirketteki 2. yılına girerken hala bile iç savaşta buluyor kendini. Heel Venis'i face'den daha çok severiz bu arada o yüzden bu hikayeyi taşayacak olan adma olabilir.
Şirket tarihinde hali hazırda başarılı bir siyahi var ama yine de Nana öyle diyorsa öyledi. Ben de Cena odaklı bir ''ev'' feudu beklerden Nana'nın böyle promo kesmesini beklemiyordum. Kruger nereden çıktı bilmiyoruz da haftaya Cenaa ile beraber gömüp kendimizi üst üste 2. kupa galibiyeti için Meksikaya atacağız sıkıntı yok.
STG vs. Hardy'i bu kadar erken görmeyi beklemiyordum ama yeriz ya sıkıntı yok. İnanılmaz mistik bir feud bizi bekliyor.
Promoları çok beğendim özellikle Roman'In kabile şefiyim diye gezerken çevrede bir kabile olmaması düşündürdü baya. Sezon başlarken inanılmaz fazla samoalı vardı halbuki. Perry'nin bir şekilde maça dahil olacağını bekliyordum ve oldu da. Perry ve Punk WM sonrası ne yapar bilmiyorum fakat Roman hala favori gözüküyor. Regal'ın olmayan otoritesi yardı baya. Family lore'Unu bilmiyoruz dedik fakat şovda promoyu okurken tüyler diken diken oldu valla. Doğru mu sölyüyorlar yalan mı söylüyorlar güven olmaz da her şeye bir kılıf bulmuşlar ve şu anlık haklı gözüküyorlar. WM'e kadar ne olur bilinmez de WM'in sonunda yeni bir otorite görüp sezon 3'e yeni bir iktidar ile başlayabiliriz.
Biri şu ihtiyarı durdursun.
Gayet iyi şovdu okurken sıkmadı elinize kolunuza sağlık