Bu şova canlı kalmayı çok istiyordum ama durumlar malum, dışarıda alandaydık. Eve geldim şimdi okudum. Ospreay'in kick işine patladım, direkt ringe gelir diye düşünmüştüm de muhtemelen karakter bir süre daha bu şekilde nazlanmayı sürdürecek. Diğer segmentlerde böyle eğlenceli olacaksa bence bir sakıncası yok, eşine benzerine pek rastlanır bir hikaye olmadığından okuması da keyifli oluyor. Kick kullanıcı isimlerine de ayrı gümledim. Tyler Bate'in bahsettiği koşullarda tekrar SEX'in saflarına geçeceğini düşünmem, bence karakterlerin aktif oynandığı senaryoda etkileyici bir WM feudu olabilir. Hatta Mayhem'de işin içine girerse Sex Origins tadında herkesin yer aldığı bir 2v2 izleyebiliriz. Sarar da hani. Eşşek (taylan/keith) kaybetmiş, umarım kazanamaz RPG oynamadığı sürece. Bir daha bitcoin bulamaması dileğiyle. Dom ciddi bir Rumble tehdidi, kazanır kazanmaz ayrı konu ama o şovda yer aldığı durumlarda birilerine sorun çıkartacağı açık gibi. Main Event içinse, açıkçası kazanmam bence doğru bir karar bile olmazdı Kruger'ın şu anki halinden fazlasıyla memnunum momentum olarak. Win rate olarak yüksek olmadığı halde tehditkar oluşunu her durumda gösteriyor rahatça, bu maçta da son saniyeye kadar Wyatt'a skor vermemiş olması benim için gayet kafi. RR'yi de kazanamayacğaım bence az çok belliyken 1. sıradan girmenin karaktere yarayacağını bile düşünüyorum, bir avcı kesinlikle en zor koşullarda bile elinden gelenin fazlasını ortaya koyabilmeli. Bu 1. olma işi için özel bir Royal Rumble promosu mutlaka paslayacağım şovdan önce. Bir süredir şovları canlı takip edemiyorum bunun için üzgünüm pek uygun değilim koşullar itibariyle, bu değerlendirmelerle arayı kapatmaya çalışıyorum. Ver elini Royal Rumble, hepimiz seni bekliyoruz!