RPG Whose House?

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
whose house?~

~swerve's house

cxrn4yl.png
6am6e8p.png

Prince Nana: Y'all already know.

Swerve ve Nana stage'de beliriyorlar. Swerve her zamanki soğukkanlılığıyla arenayı süzerken Nana da klasik dansını yapıyor, hatrı sayılır miktarda şarkıya eşlik eden seyirciler var. Nana kolunda tuttuğu kaftanı Swerve'ün omuzlarına bırakıp önden ringe giriyor. Köşeden mikrofon alırken Swerve henüz ringe girmiş değil, ringin önünde Nana'yı bekliyor.

Prince Nana: Bayanlar ve baylar, Swerve Strickland'a saygınızı gösterin.

Karışık tepkiler gelirken Nana, Swerve rahat girebilsin diye ikinci iplere oturup ipleri geriyor. Basamakları ağır ağır çıkan Swerve, bir süre apronda durup arenayı süzmeye devam ediyor. Kamera yakın çekimden aldığı için Nana'nın Swerve'e "sırası var, her şey bir kıvılcıma bakar" dediğini duyuyoruz. Swerve ringin ortasında asil bir duruşla konuşmayı partneri Nana'ya bırakıyor.

Prince Nana: Hikayeler, mitler, efsaneler anlatılıp duruyor. İlk günden beri tam anlamıyla şirkete kanını veren Meksikalılar, ilkel kasabalılar, otoriteye geçmek isteyen İtalyanlar ve ömrünün geçtiğini kabul etmeyen eskimiş yıldızlar yeterince kafa ağrıtıyordur eminim. Ama PGW'nun ihtiyacı olan şey Zeus'un azgınlığı yüzünden 20 cilt fazla basılan Yunan mitolojisine ek kaynakça çıkarmak değil. Atalarım buna feeli feeli der, kendi gözlerinle görmelisin demektir. O yüzden, bayanlar ve baylar, size bir gerçeği göstereyim. 30 yıl. Prince Nana tam 30 yıldır bu işin içinde, ringde ve ringin dışında büyük anlaşmaları kapatıyor, şampiyonlar yaratıyor ve tarihi yazıyor. [eliyle Swerve'ün kaftanını gösteriyor] Ve bu kaftanın bu tarihte büyük bir yeri var, chale. O kaftan gerçek olanı temsil ediyor, o kaftan onur kelimesine en yakın somut tasvir ve onu giymiş olan herkes onurludur. Nana'nın elinden o kaftanı giyen kişi, "büyük olma" fırsatını kazanmış kişidir ve sektörün derebeyleri olarak tabir ettiğiniz adamlar dahil olmak üzere soracağınız herkes bunu onaylar. Nana bu kaftanı Jimmy Rave ile tarihe gömebilirdi, ona yad edebilirdi ama hayır dostum - bizler yakınlarımızı kaybedince onları beraberimizde yaşatmayı tercih ederiz. Peki ya [seyirciyi taklit ederek] Nana, bize bu hikayeyi niye anlatıyorsun? Arkadaşım, benim yaptığım tek şey PGW'ya bir fırsat sunmak. Onurlu olmanın fırsatını sunmak. İtalyanların bile getiremeyeceği büyüklükte anlaşmaları kazanma fırsatı yaratmak. Bunun için GM'e gidip sürekli atışarak sinir harbi yaratabilir, insanların zaaflarını kullanabilirdim. Onurundan bahsettiğim [Swerve'ü işaret ediyor] o adamı kolay lokmaların önüne koyarak gövde gösterisi yapabilirdim. Ama arkadaşım, feeli feeli, artık bunu biliyorsun. Temsil ettiğin şeyi en parlak ışıkların altında yapmayacaksan anlamı nedir? O halde arkadaşım sana [seyircileri işaret ediyor] soruyorum, buna ancak sen karar verebilirsin,
whose house~? ~Swerve's house

Müthiş bir pop var, Nana kısa konuşmasıyla seyirciye dokunmayı başarıyor ama bu onun için yeni bir şey değil. Swerve de bundan etkilendi denemez. Beklenilen oldu, doğru ifadedir belki.

Prince Nana: Nana'nın size anlatacak çok hikayesi var ama o hikayelerin yenisini yazacak adam karşınızda. Belalıların belalısı, patronların patronu, ringin, mikrofonun, spiker masasının, alanında bulunduğu her şeyin tek gerçek sahibi, onurun temsilcisi, hell of a wrestler, profesyonel güreşin kutsanmış ismi, PGW'nun fırsatı - bayanlar ve baylar; Swerve Strickland.

@Centria

Oynadığınız Karakterin Adı
Prince Nana

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Bu sözlerin ardından Nana, Swerve'ün adına atılan olumlu tezahüratlarıyla birlikte klasikleşmiş dans hareketlerini yaparken Swerve ise tezahüratlar azaldıktan sonra yavaşça mikrofonu ağzına götürüyor.

Swerve Strickland: İnsanın evi gibisi yok.

Asla eskimeyecek olan yapılan 'ev' benzetmesinden dolayı arenanın bir süreliğine kısılan sesi tekrardan eskisine dönüyor ve bu sefer sadece Nana değil Swerve de gülümsemeye başlıyor

m8sxwx7.jpg

Swerve Strickland: Doğanın bir kanunudur bu, her kuş bir gün yuvadan uçar. Her kuş evini terk edip kendine yeni bir ev, yeni bir yuva kurmakla yükümlüdür. Beni PGW'nun dışarısına iten şey bu tür kanunlar, bu tür içgüdüler değildi. Hepimiz bağımsız güreşçilerin bu tip büyük sahnelere girmek için gösterdiği çabaların sömürüldüğü hikayeleri biliyoruz ama feeli feeli bu hikayelerin PGW'da da yazıldığını kim bilebilirdi ki? Şirketin has babalarını yalamıyordum, ömürleri çoktan bitmiş ama bu spot ışıklarının kölesi olan adamlar gibi de değildim yani anlayacağınız gibi Swerve Strickland'ın bu şirkette verdiği emeğin yarısı ona somut bir başarı olarak dönmemişti. Zorla güzellik olmadı ben de oldurmaya çalışma yerine tedavi yolunu seçtim. Kendime odaklandım, zaten elimde olanlara odaklandım. Ruhumu ringlere dökmek yerine hecelere, kafiyelere ve ritimlere döktüm. Koluma, bacağıma platin değil; takım elbiseme, dişlerime mücevherler taktırdım.

Swerve'ün bu sözlerinin ardından sadece Nana değil arenadaki herkesi buz kesiyor ve bir süre geçtikten sonra Swerve tekrardan konuşarak sessizliği bozuyor

Swerve Strickland: Ama bir şeyler eksikti... ne olduğunu bilmiyordum ama bir şeyler eksikti. Yalan yok mutluydum ama huzurlu değildim bir şeyler sürekli rahatsız ediyordu. Tam bu sırada gördüğünüz bu adam [eliyle Nana'yı gösteriyor] bana ulaştı ve en iyi yaptığı şeyi yaptı. Bana bir fırsat sundu, bana yarım bıraktığım bir işi tekrardan tamamlama fırsatını sundu bana benim burada aslında neler yapabileceğimi anlattı, hakkımın aslında ne olduğunu gösterdi. Dönüşümde bile bana ana kemerin ortada olduğu bir maçtan bilet ayarladı. Feeli feeli, Nana'nın Swerve'ün evini yeniden buraya inşa etme fırsatını gördüğü gibi siz de görmelisiniz. Nana'nın benim için 'evin' ne anlama geldiğini bildiği gibi siz de bilmelisiniz. 'ev' benim için sahiplendiğim her yerdir, tapusu olsun veya olmasın. Profesyonel güreş endüstrisini 18 yaşından beri ev bildim, No Way Out itibariyle de sizlere rahatça beyan edebilirim ki: PGW tekrardan Swerve'ün evidir.

Swerve bu ilandan sonra mikrofonu bırakıyor ve müziği çalıyor. Nana klasikleşmiş dans hareketlerini tekrarlarken Swerve ise sadece arenayı süzüyor, bu görüntülerle kameralar kapanıyor

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi