- Konular
- 24
- Beğeni sayısı
- 1,209
- PG Nakit
- 100
- RPG Karakteri
- John Cena
Girişte görünen isim John Cena! Karışık tepkilerle Cena görünüyor. Seyirciyi selamladıktan sonra koşarak ringe giriyor. İçeride tauntlarını atıyor. Bu sırada tezahüratları duyuyoruz.
LET'S GO CENA! CENA SUCKS! LET'S GO CENA! CENA SUCKS! LET'S GO CENA! CENA SUCKS!
Cena gülümseyerek bir mikrofon alıyor. Sonra da konuşmaya başlıyor.
John Cena: Welcome Home Cena! (Karışık tepkiler gelirken cheer daha fazla oluyor). Arka alanda bana bunu hiç kimse söylemedi. O yüzden dudaklarımdan dökülen ilk cümlelerden birinin bu olmasını istedim. Ben evime, profesyonel güreşe geri döndüm. (Cheer). Herkes beni WWE markası ile andı. Bundan ne zarar gelir ki? Gerçekten de o şirketin yüzü bendim. Fakat artık o firmanın adı profesyonel güreş ile yan yana anılmıyor bile. O zaman John Cena evsiz mi kaldı? Tabii ki de hayır. Cena'nın evi her zaman bu sektörün ta kendisidir. (Duraksıyor). Hatta... Biraz The Miz kibirinde bir cümle söyleyeceğim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bunun gerçek olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz: Bu sektörü ben büyüttüm! (Karışık tepkiler geliyor). Yıllar boyu düzenlediğimiz haftalık şovlar, kalan günler için ise seyircilerin akın akın geldiği house show'lar ve nice Pay-Per-View'lar... WWE Championship'i taşıdığım zamanlar haftanın en az 4 günü o kemeri savunuyordum. Amerika'dan Avrupaya, oradan Orta Doğu ve Uzak Doğu'ya... Dünyayı karış karış gezdik. Bu sporu herkese sevdirdik. Bunu şirketle beraber yaparken o zamanlar, çoğunlukla olduğu gibi, o şirketin yüzü bendim. Dolayısıyla bunu söylemekte bir beis görmüyorum. Burada şu an PGW izliyorsanız muhtemelen bunun sebebi benim. (Seyircilerden boo geliyor, Cena'nın kibirli konuşması herkesin dikkatini çekiyor). PGW serüvenime gelirsek... WWE'deki gibi sağlam bir yol alamadım. Yine de şirketin ilk sinematik maçına imza atmak benim için şerefti. Burada kısıtlı bir zamanda yer alsam da tarihe geçen bir serüven yaşadım. Kısa bir aranın ardından ait olduğum yere dönmek istedim. Beni buraya sürükleyen en büyük etkinlik ise WrestleMania'nın ta kendisi. WWE'deki geleneksel gece, burada yeniden başlayarak geri dönmüş durumda. Geçen sene görkemli sonlara ev sahipliği yapan WrestleMania bu sene ikinci kez sahne alıyor. Kaç yaşında olursa olsun, her güreşçinin hayali o şovda yer almaktır. Onlarca zafer elde ettiğim o geceye bu sene, yeniden çıkmak istiyorum. Seneye... Yine orada olacağım. Ondan sonraki sene? Geceyi ayakta kapatan kişi yine ben olacağım! Big Match John, The Champ! Ne derseniz deyin! John Cena evine geri döndü. WHOSE HOUSE? (Mikrofonu seyirciye uzatıyor. Seyirci CENA'S HOUSE diye yanıtlıyor). WHOSE HOUSE? (CENA'S HOUSE geliyor).
Cena gülümseyerek mikrofonu bırakıyor, sonra da tauntlarını atmaya başlıyor. Müzik çalarken kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- John Cena