RPG PAYBACK #72'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
4q0zk21.jpg
tnd6w3h.png
ernheuh.jpg
images
qtjd56q.jpg
maxresdefault.jpg

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Açılış gayet keyifli olmuş. Roman-Wyatt promosu güzeldi, özellikle Velveteen Dream göndermesi oldukça yerinde. Wyatt'ın kısımlar da çok iddialı, Özgür için uzun bir saltanat başlamış görünüyor. Burası gerçekten de onun çöplüğü olacak bence de. İkinci maddede Swerve Drew'i yenmiş. Beklenen bir galibiyetti, mankafa! Nana'nın foto yardı vallahi, yalan mı söyleyelim? Sonrasında ringe geliş şeklim de çok hoş olmuş. Şu tezahürat olayı tat kaçırdı, LET'S GO CENA olmasını da beklerdim. Ama konuşma sonrasında ultra face olduğum vurgulanmış, o yüzden telafisi olmuş gibi. Konuşmam da gayet iyiydi, birazdan ben de dönüş promomu keseceğim. MJF'e galibiyet için tebrikler, NWO sonrası bu maç şart gibiydi. Broken Matt Hardy en son GTW'de yazmaya çalışıyorduk ve o zamanlar The Headliner'ın da etkisiyle çok eğlenceli bir karakterdi. Buradaki dönüşü ve promoyu çok beğendim. WONDERFULLLL! Dark STG galibiyeti güzel oldu, diğer Özgür de uzun bir saltanat sürecek gibi bu Kara Kemer ile. Gregory Helms'in Aykut Kocaman olaylarını ise keyifle takip ediyoruz. Venis segmentleri komik olsa da çok absürt komik olduğu için ilgimi çekmiyor, onu pas geçiyorum. Ospreay promosu ve fotolar çok kalite, gerçekten keyifli iş çıkmış bu promoda da. Ospreay karakteri hareketleriyle beni yarıyor, iyi bir promo sonu da yazılmış. Heyecanlıyız bu üçlü için. The Family - Regal sohbeti güzeldi, Tony ve elemanları gene bir sürü tehdit savurarak PGW'yi baskılamaya çalışıyorlar. Şimdi de PAYBACK'e takmışlar ki, güzel bir hedef gibi görünüyor. Roman'a haftaya musallat olacakları da oldukça açık. Burayı da heyecanla bekliyor oluruz. Ana olayda ise ortalık feci karışmış. Roman beklendiği gibi Punk'ı seçerken Wyatt Orton münasebetinin seviyesi ilerlemiş görünüyor. Wyatt'ın son sözü açık ve net. Ekibin eline sağlık diyelim. Bu cuma ile beraber sezon sonuna kadar canlı takibe de geçiyor oluruz.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Geç olsun güç olmasın diyerek uzun zaman sonra ki ilk şov değerlendirmemizi yazalım.

Çoğu kişi gibi ben de Wyatt'ın inanılmaz uzun belki şirket tarihinin en uzun kemer saltanatı süreceğini düşünüyorum. Açılışı Wyatt tek yapar diyordum NWO main eventinden sonra Punk vs. Roman kesinleşmiş artık Roman başka yerlere göz kırpmaz diyordum ama beni şaşırttı. Kimin çöpüğü kimin yardı olacağını bilemem de aksiyonlu başlangıçlar iyidir severiz.

Çemberde Cena'ya bayılıp üzerine Cena tarafından teselli edilmek canımı çok sıkmıştı yalan yok ama ilk haftalık şovdan wini koparmak mutlu etti. Ekibe de sağ olsun vallahi bu wini güvenip verdikleri için çünkü bu hafta pek müsait olamıyordum.

Cena'yı ilk heel zannetmiştim malum cena suckschantlerinden sonra ama promo ile face olduğunu vurguladı gibi. RPG'lerde Cena'yı hep dr thuganomicsgimmicki ile gördüm farklılık iyidir ultra face bir adam her zaman lazım olur. WM maçım Cena ile olur ki ikimizde yeni debut yapmışken WM için harika bir line up olur bu maç, WM'de hem maç ortada hem de iki karakter de yeni olduğu için kaybetse de çok zarar görmez.

Türk güreş ortamlarında RPG'lerde nedne oynanmadığını anlayamadığım karakterlerden biriydi MJF. Bence hem Türk güreş kitlesi hem de RPG kitlesi tarafından çok sevilecek bir karakter. Hakan Abi de bunu gösterecektir zaten. Danielson'a bu kadar zıt bir karakteri almasını da takdir ettim. Yıllarca Filozof Danielson'dan sonra bize neler izletecek meraklıyım.

Geçen seneki kupa galibi olarak bu sene turnuvanın daha iyi olduğunu söyleyeyim bu arada geçen sene final çıkan kişilerden sadece iki kişi aktiftik fakat bu sene gerçekten kimin alacağını kesitremiyorum.

MJF gibi bence Broken Matt Hardy karakteri de tam RPG'lik yapacakları ve yapabileckeleri sınırsız resmen karakterin. KAT'ın Kofi pickini weak bulmuştum ama Matt Hardy iyi olmuş baya. Wyatt'ın güneyine rakip çıkabilir Matt Hardy'nin malikenesi ile.

Aykut Kocaman lore'u ne zaman başaldı bilmiyorum ama baya iyiymiş ya.

Ospreay-Hardy-Zayn promosunu inanılmaz beğendim. Sami korur gibi WM'de ama vallahi biz masumun, hakkı yenenin tarafındayız o yüzden Hardy tribünlerinde olacağız gibi. Ospreay şirkette 2. yılına girerken spiker,hakem,yayıncı olarak hatırlanmamak için bu RTWM döneminde bir şeyler pişirmesi lazım artık

İtalyanların lore'u fena kaçırdık da şirketin önemli yerlerine çomak sokupi bir süre terör estireceklerse varız ya. Şirketteki otorite hikayesi RPG'lerin klasiklerindendir.

OFFF OFF Main event neymiş öyle ya. Aksiyonlu kapanışları da severiz. Ana kemer potalarındaki kalabaklık her zaman merak ettirir kendini. Roman tahmin ettiğimi yapıp Punk'a gitmiş WM'de de Perry ve Punk'ı üst üste koyup irldeki klasikleşmiş WM37 pozunu görürüz. Wyatt-Randy de onlardan bir eksiği yok çünkü aylardır bir aile muhabbeti döndü Randy herhangi bir güreşçiyken kendisine özel şov falan yapıldı inanılmaz dolu ve işlelnmiş bir karakterler her ikisi de.

Ekibin ellerine sağlık güzel bir RTWM başlangıcı olmuş

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi