Açılış gayet keyifli olmuş. Roman-Wyatt promosu güzeldi, özellikle Velveteen Dream göndermesi oldukça yerinde. Wyatt'ın kısımlar da çok iddialı, Özgür için uzun bir saltanat başlamış görünüyor. Burası gerçekten de onun çöplüğü olacak bence de. İkinci maddede Swerve Drew'i yenmiş. Beklenen bir galibiyetti, mankafa! Nana'nın foto yardı vallahi, yalan mı söyleyelim? Sonrasında ringe geliş şeklim de çok hoş olmuş. Şu tezahürat olayı tat kaçırdı, LET'S GO CENA olmasını da beklerdim. Ama konuşma sonrasında ultra face olduğum vurgulanmış, o yüzden telafisi olmuş gibi. Konuşmam da gayet iyiydi, birazdan ben de dönüş promomu keseceğim. MJF'e galibiyet için tebrikler, NWO sonrası bu maç şart gibiydi. Broken Matt Hardy en son GTW'de yazmaya çalışıyorduk ve o zamanlar The Headliner'ın da etkisiyle çok eğlenceli bir karakterdi. Buradaki dönüşü ve promoyu çok beğendim. WONDERFULLLL! Dark STG galibiyeti güzel oldu, diğer Özgür de uzun bir saltanat sürecek gibi bu Kara Kemer ile. Gregory Helms'in Aykut Kocaman olaylarını ise keyifle takip ediyoruz. Venis segmentleri komik olsa da çok absürt komik olduğu için ilgimi çekmiyor, onu pas geçiyorum. Ospreay promosu ve fotolar çok kalite, gerçekten keyifli iş çıkmış bu promoda da. Ospreay karakteri hareketleriyle beni yarıyor, iyi bir promo sonu da yazılmış. Heyecanlıyız bu üçlü için. The Family - Regal sohbeti güzeldi, Tony ve elemanları gene bir sürü tehdit savurarak PGW'yi baskılamaya çalışıyorlar. Şimdi de PAYBACK'e takmışlar ki, güzel bir hedef gibi görünüyor. Roman'a haftaya musallat olacakları da oldukça açık. Burayı da heyecanla bekliyor oluruz. Ana olayda ise ortalık feci karışmış. Roman beklendiği gibi Punk'ı seçerken Wyatt Orton münasebetinin seviyesi ilerlemiş görünüyor. Wyatt'ın son sözü açık ve net. Ekibin eline sağlık diyelim. Bu cuma ile beraber sezon sonuna kadar canlı takibe de geçiyor oluruz.