Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #72'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 374594" data-attributes="member: 51"><p>Geç olsun güç olmasın diyerek uzun zaman sonra ki ilk şov değerlendirmemizi yazalım.</p><p></p><p>Çoğu kişi gibi ben de Wyatt'ın inanılmaz uzun belki şirket tarihinin en uzun kemer saltanatı süreceğini düşünüyorum. Açılışı Wyatt tek yapar diyordum NWO main eventinden sonra Punk vs. Roman kesinleşmiş artık Roman başka yerlere göz kırpmaz diyordum ama beni şaşırttı. Kimin çöpüğü kimin yardı olacağını bilemem de aksiyonlu başlangıçlar iyidir severiz.</p><p></p><p>Çemberde Cena'ya bayılıp üzerine Cena tarafından teselli edilmek canımı çok sıkmıştı yalan yok ama ilk haftalık şovdan wini koparmak mutlu etti. Ekibe de sağ olsun vallahi bu wini güvenip verdikleri için çünkü bu hafta pek müsait olamıyordum.</p><p></p><p>Cena'yı ilk heel zannetmiştim malum cena suckschantlerinden sonra ama promo ile face olduğunu vurguladı gibi. RPG'lerde Cena'yı hep dr thuganomicsgimmicki ile gördüm farklılık iyidir ultra face bir adam her zaman lazım olur. WM maçım Cena ile olur ki ikimizde yeni debut yapmışken WM için harika bir line up olur bu maç, WM'de hem maç ortada hem de iki karakter de yeni olduğu için kaybetse de çok zarar görmez. </p><p></p><p>Türk güreş ortamlarında RPG'lerde nedne oynanmadığını anlayamadığım karakterlerden biriydi MJF. Bence hem Türk güreş kitlesi hem de RPG kitlesi tarafından çok sevilecek bir karakter. Hakan Abi de bunu gösterecektir zaten. Danielson'a bu kadar zıt bir karakteri almasını da takdir ettim. Yıllarca Filozof Danielson'dan sonra bize neler izletecek meraklıyım.</p><p></p><p>Geçen seneki kupa galibi olarak bu sene turnuvanın daha iyi olduğunu söyleyeyim bu arada geçen sene final çıkan kişilerden sadece iki kişi aktiftik fakat bu sene gerçekten kimin alacağını kesitremiyorum.</p><p></p><p>MJF gibi bence Broken Matt Hardy karakteri de tam RPG'lik yapacakları ve yapabileckeleri sınırsız resmen karakterin. KAT'ın Kofi pickini weak bulmuştum ama Matt Hardy iyi olmuş baya. Wyatt'ın güneyine rakip çıkabilir Matt Hardy'nin malikenesi ile.</p><p></p><p>Aykut Kocaman lore'u ne zaman başaldı bilmiyorum ama baya iyiymiş ya. </p><p></p><p>Ospreay-Hardy-Zayn promosunu inanılmaz beğendim. Sami korur gibi WM'de ama vallahi biz masumun, hakkı yenenin tarafındayız o yüzden Hardy tribünlerinde olacağız gibi. Ospreay şirkette 2. yılına girerken spiker,hakem,yayıncı olarak hatırlanmamak için bu RTWM döneminde bir şeyler pişirmesi lazım artık</p><p></p><p>İtalyanların lore'u fena kaçırdık da şirketin önemli yerlerine çomak sokupi bir süre terör estireceklerse varız ya. Şirketteki otorite hikayesi RPG'lerin klasiklerindendir.</p><p></p><p>OFFF OFF Main event neymiş öyle ya. Aksiyonlu kapanışları da severiz. Ana kemer potalarındaki kalabaklık her zaman merak ettirir kendini. Roman tahmin ettiğimi yapıp Punk'a gitmiş WM'de de Perry ve Punk'ı üst üste koyup irldeki klasikleşmiş WM37 pozunu görürüz. Wyatt-Randy de onlardan bir eksiği yok çünkü aylardır bir aile muhabbeti döndü Randy herhangi bir güreşçiyken kendisine özel şov falan yapıldı inanılmaz dolu ve işlelnmiş bir karakterler her ikisi de.</p><p></p><p>Ekibin ellerine sağlık güzel bir RTWM başlangıcı olmuş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 374594, member: 51"] Geç olsun güç olmasın diyerek uzun zaman sonra ki ilk şov değerlendirmemizi yazalım. Çoğu kişi gibi ben de Wyatt'ın inanılmaz uzun belki şirket tarihinin en uzun kemer saltanatı süreceğini düşünüyorum. Açılışı Wyatt tek yapar diyordum NWO main eventinden sonra Punk vs. Roman kesinleşmiş artık Roman başka yerlere göz kırpmaz diyordum ama beni şaşırttı. Kimin çöpüğü kimin yardı olacağını bilemem de aksiyonlu başlangıçlar iyidir severiz. Çemberde Cena'ya bayılıp üzerine Cena tarafından teselli edilmek canımı çok sıkmıştı yalan yok ama ilk haftalık şovdan wini koparmak mutlu etti. Ekibe de sağ olsun vallahi bu wini güvenip verdikleri için çünkü bu hafta pek müsait olamıyordum. Cena'yı ilk heel zannetmiştim malum cena suckschantlerinden sonra ama promo ile face olduğunu vurguladı gibi. RPG'lerde Cena'yı hep dr thuganomicsgimmicki ile gördüm farklılık iyidir ultra face bir adam her zaman lazım olur. WM maçım Cena ile olur ki ikimizde yeni debut yapmışken WM için harika bir line up olur bu maç, WM'de hem maç ortada hem de iki karakter de yeni olduğu için kaybetse de çok zarar görmez. Türk güreş ortamlarında RPG'lerde nedne oynanmadığını anlayamadığım karakterlerden biriydi MJF. Bence hem Türk güreş kitlesi hem de RPG kitlesi tarafından çok sevilecek bir karakter. Hakan Abi de bunu gösterecektir zaten. Danielson'a bu kadar zıt bir karakteri almasını da takdir ettim. Yıllarca Filozof Danielson'dan sonra bize neler izletecek meraklıyım. Geçen seneki kupa galibi olarak bu sene turnuvanın daha iyi olduğunu söyleyeyim bu arada geçen sene final çıkan kişilerden sadece iki kişi aktiftik fakat bu sene gerçekten kimin alacağını kesitremiyorum. MJF gibi bence Broken Matt Hardy karakteri de tam RPG'lik yapacakları ve yapabileckeleri sınırsız resmen karakterin. KAT'ın Kofi pickini weak bulmuştum ama Matt Hardy iyi olmuş baya. Wyatt'ın güneyine rakip çıkabilir Matt Hardy'nin malikenesi ile. Aykut Kocaman lore'u ne zaman başaldı bilmiyorum ama baya iyiymiş ya. Ospreay-Hardy-Zayn promosunu inanılmaz beğendim. Sami korur gibi WM'de ama vallahi biz masumun, hakkı yenenin tarafındayız o yüzden Hardy tribünlerinde olacağız gibi. Ospreay şirkette 2. yılına girerken spiker,hakem,yayıncı olarak hatırlanmamak için bu RTWM döneminde bir şeyler pişirmesi lazım artık İtalyanların lore'u fena kaçırdık da şirketin önemli yerlerine çomak sokupi bir süre terör estireceklerse varız ya. Şirketteki otorite hikayesi RPG'lerin klasiklerindendir. OFFF OFF Main event neymiş öyle ya. Aksiyonlu kapanışları da severiz. Ana kemer potalarındaki kalabaklık her zaman merak ettirir kendini. Roman tahmin ettiğimi yapıp Punk'a gitmiş WM'de de Perry ve Punk'ı üst üste koyup irldeki klasikleşmiş WM37 pozunu görürüz. Wyatt-Randy de onlardan bir eksiği yok çünkü aylardır bir aile muhabbeti döndü Randy herhangi bir güreşçiyken kendisine özel şov falan yapıldı inanılmaz dolu ve işlelnmiş bir karakterler her ikisi de. Ekibin ellerine sağlık güzel bir RTWM başlangıcı olmuş [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #72'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap