(AEW Dynamite Beach Break Spoiler) Lashley MJF Hakkında Kararını Veriyor

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Uzun süredir sadece özetlerden takip ettiğim için belli noktaları kaçırmış olabilirim ama MJF gibi geçmiş şampiyon ve main eventer bi adamın kendini bir gruba yamamaya çalışma işi karakterini zedeliyor gibi geliyor.
Murat’ım tam olarak MJF gibi hareket ettiği ve sonunda momentum toplayarak çıktığı sürece bence “oyalama” için ideal ya. Gönül ister ki hep en tepede olsun ama öyle gelişmeyebiliyor işler. Zaten Hangman ile atışması vs üst seviye ile flört halini de bir yandan sürdürüyorlar.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
AEW haftalık şovlarına sararak bakıyorum ben PPV'a kadar feudları çözeyim diye de şu mevzu, Death Riders ve Ricochet çıkınca ekrana pür dikkat kitleniyoruz valla saniye kaçmıyor.
Valla Rico işine senle @Sikiru bakıyor hiç yokuz o tarafta. Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden. Organik olarak Samoa Joe ile ya da Mox ile bağı var mıydı babanın?

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden.

Bir bağı yok ama AEW'yu "mahveden" bir şampiyona yardım etmesi, AITA gibi zaten NJ'den hakim olduğu bir maç türüne katılması, üstelik karşı takımda Omega varken çok da mantıksız değil. Kidd'in The Elite ile bir bağı zaten yok ama Death Riders ile ortak bir noktası var, Dominion'da Yota'yla olan IC maçına kadar ayağının tozuyla daha fazla kaos getirmesinde varız. Shin Nihon ruhu diyip her fırsatta AEW'ya sallayan bir adamın "tarihin en kötü şampiyonu"na yardım etmesine daha mutedil tepkiler beklerdim, Japonlar bilhassa çok alınmış bu mevzuya. Kısaca Gabe Kidd'in iki tane motivasyonu var: zaten AEW'yu mahvettiği düşünülen şampiyona yardım etmek ve AITA'ya katılan Omega'dan intikam almak. İkinci seçeneği biraz daha Forbidden Door için uzatırlar gibi.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Bir bağı yok ama AEW'yu "mahveden" bir şampiyona yardım etmesi, AITA gibi zaten NJ'den hakim olduğu bir maç türüne katılması, üstelik karşı takımda Omega varken çok da mantıksız değil. Kidd'in The Elite ile bir bağı zaten yok ama Death Riders ile ortak bir noktası var, Dominion'da Yota'yla olan IC maçına kadar ayağının tozuyla daha fazla kaos getirmesinde varız. Shin Nihon ruhu diyip her fırsatta AEW'ya sallayan bir adamın "tarihin en kötü şampiyonu"na yardım etmesine daha mutedil tepkiler beklerdim, Japonlar bilhassa çok alınmış bu mevzuya. Kısaca Gabe Kidd'in iki tane motivasyonu var: zaten AEW'yu mahvettiği düşünülen şampiyona yardım etmek ve AITA'ya katılan Omega'dan intikam almak. İkinci seçeneği biraz daha Forbidden Door için uzatırlar gibi.

Eyvallah Baytan’ım kalanına, misyonuna hakimdim lakin kaçırdığım bir şey var sandım.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
MJF'in bu işin sonunda kendini ana kemere atamaması durumunda tarihin en aptalca downgrade'i olarak geçer bu durum kayıtlara. İleride yapılabilecek şeyin potansiyeline güvenerek şimdilik eğlenceli segment oldu diyorum.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Valla Rico işine senle @Sikiru bakıyor hiç yokuz o tarafta. Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden. Organik olarak Samoa Joe ile ya da Mox ile bağı var mıydı babanın?

Çok önemli bir detayı atlamışsınız, Kidd, Eddie Kingston'u sakatlayan isimdi bu ani yardımının sebebinin Eddie'nin, DoN şovunda dönmesiyle sonuçlanma ihtimali epey yüksek.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Uzun süredir sadece özetlerden takip ettiğim için belli noktaları kaçırmış olabilirim ama MJF gibi geçmiş şampiyon ve main eventer bi adamın kendini bir gruba yamamaya çalışma işi karakterini zedeliyor gibi geliyor.
Zamanında Jericho ve ekibine yaptığını yapması beklentiler arasında, Pinnacle ekibini geri döndürebilir, FTR, Wardlow ile birlikte

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi