Murat’ım tam olarak MJF gibi hareket ettiği ve sonunda momentum toplayarak çıktığı sürece bence “oyalama” için ideal ya. Gönül ister ki hep en tepede olsun ama öyle gelişmeyebiliyor işler. Zaten Hangman ile atışması vs üst seviye ile flört halini de bir yandan sürdürüyorlar.Uzun süredir sadece özetlerden takip ettiğim için belli noktaları kaçırmış olabilirim ama MJF gibi geçmiş şampiyon ve main eventer bi adamın kendini bir gruba yamamaya çalışma işi karakterini zedeliyor gibi geliyor.
Valla Rico işine senle @Sikiru bakıyor hiç yokuz o tarafta. Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden. Organik olarak Samoa Joe ile ya da Mox ile bağı var mıydı babanın?AEW haftalık şovlarına sararak bakıyorum ben PPV'a kadar feudları çözeyim diye de şu mevzu, Death Riders ve Ricochet çıkınca ekrana pür dikkat kitleniyoruz valla saniye kaçmıyor.
Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden.
Bir bağı yok ama AEW'yu "mahveden" bir şampiyona yardım etmesi, AITA gibi zaten NJ'den hakim olduğu bir maç türüne katılması, üstelik karşı takımda Omega varken çok da mantıksız değil. Kidd'in The Elite ile bir bağı zaten yok ama Death Riders ile ortak bir noktası var, Dominion'da Yota'yla olan IC maçına kadar ayağının tozuyla daha fazla kaos getirmesinde varız. Shin Nihon ruhu diyip her fırsatta AEW'ya sallayan bir adamın "tarihin en kötü şampiyonu"na yardım etmesine daha mutedil tepkiler beklerdim, Japonlar bilhassa çok alınmış bu mevzuya. Kısaca Gabe Kidd'in iki tane motivasyonu var: zaten AEW'yu mahvettiği düşünülen şampiyona yardım etmek ve AITA'ya katılan Omega'dan intikam almak. İkinci seçeneği biraz daha Forbidden Door için uzatırlar gibi.
Valla Rico işine senle @Sikiru bakıyor hiç yokuz o tarafta. Anarchy In The Arena işini beğendim ancak Gabe Kidd’in çanta verme mevzusunu anlamadım bilmediğimden. Organik olarak Samoa Joe ile ya da Mox ile bağı var mıydı babanın?
Bir bağı yok ama AEW'yu "mahveden" bir şampiyona yardım etmesi, AITA gibi zaten NJ'den hakim olduğu bir maç türüne katılması, üstelik karşı takımda Omega varken çok da mantıksız değil. Kidd'in The Elite ile bir bağı zaten yok ama Death Riders ile ortak bir noktası var, Dominion'da Yota'yla olan IC maçına kadar ayağının tozuyla daha fazla kaos getirmesinde varız. Shin Nihon ruhu diyip her fırsatta AEW'ya sallayan bir adamın "tarihin en kötü şampiyonu"na yardım etmesine daha mutedil tepkiler beklerdim, Japonlar bilhassa çok alınmış bu mevzuya. Kısaca Gabe Kidd'in iki tane motivasyonu var: zaten AEW'yu mahvettiği düşünülen şampiyona yardım etmek ve AITA'ya katılan Omega'dan intikam almak. İkinci seçeneği biraz daha Forbidden Door için uzatırlar gibi.
Zamanında Jericho ve ekibine yaptığını yapması beklentiler arasında, Pinnacle ekibini geri döndürebilir, FTR, Wardlow ile birlikteUzun süredir sadece özetlerden takip ettiğim için belli noktaları kaçırmış olabilirim ama MJF gibi geçmiş şampiyon ve main eventer bi adamın kendini bir gruba yamamaya çalışma işi karakterini zedeliyor gibi geliyor.
Hangi tarihten itibaren izlemek lazım hikayelere hakim olmak için?AEW hikayeleri altın çağını yaşıyor şu an. Normalde bir hikaye şirketi taşırken şu an ekrandaki her hikaye insanı kendine bağlıyor.