RPG Ben köle olarak doğdum, köle olarak öleceğim.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,365
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Öncesinde Enzo Amore'ye Rorschach testi uygulayan psikologu ofisine girerken görürüz. Adam şok olmuş bir ifadeyle dona kalıyor ve kamera baktığı yöne çevrilince hastalarına ayrılan koltuğa uzanmış olan Enzo Amore'yi görüyoruz.
1747248901080.png

Her halinden içtiği ve götü başı dağıttığı bellidir. Adam toparlanır ve sakince masasına geçer. Enzo onu farkedince sırıtarak konuşmaya başlar.

Enzo Amore: Sen demiştin ya... Şey demiştin... Herkes için ikinci şans falan. Ben de dedim ki: Benim için de ikinci bir şans.

Adam: Bence eve gidip dinlenmeniz ve kendinizde olduğunuz bir gün gelmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Enzo adamı siklememiş bir şekilde devam eder.

Enzo:
Ne kadar kabayım, hala sana ismini sormadın. Ben Enzo Amore, zaten tanıyorsundur. Peki senin ismin ne doktor bey?

Adam: Bana Daniel diyebilirsiniz. Ayrıca ''Doktor'' değil ''Psikoterapist'' olacak.

Enzo: Eee? Gösterecek resimlerin yok mu?

Daniel: Aslında bu sefer resimlerde gördüklerinizi değil de sizi dinlemek isterim. Dürüst bir şekilde neden burada olduğunuzu söyleyebilir misiniz?

Enzo: Ben... Ben kaybettim. Tekrar. Önceden de defalarca kaybetmiştim ama bu sefer, bu sefer canım yandı lan. Hakem 3 dediği esnada omuzlarım yerdeydi ve o an düşündüm ki: hasiktir bana güvenen tek insanı yüzüstü bıraktım. Hatırlıyor musun bilmiyorum ama ilk geldiğimde Malakai Black ile sürtüşme yaşamıştım ve onun karanlığını kendi ışığımla bastıracağımı söylemiştim. PGW'ye ayak basarken artık ağzı laf yapan bir şovmen değil de bir çocuğun parmağıyla gösterip ''işte benim kahramanım'' diyeceği biri olmak istemiştim. Chris Brookes'a yardım ederken bir kahraman olmak istemiştim, Val Venis gibi bir adamın karşısına çıkarken büyük bir kötüyü indirmek istemiştim. Sonra olanlar oldu ve yenilgi üstüne yenilgi alırken Roman'la yollarımız kesişti. İnanılmaz havalı bir şekilde gelip beni takım şampiyonu yaptı ama aynı gece benimle kemerleri paylaşmayı reddetti. Ona maç kaybettirip karşı çıktım ve beni görmesini, beni ciddiye almasını istedim. Bir kez de ona kaybettim. Yine de yanında durmama izin verdi ve beni ailesine kabul etti. Hem güreş hem rap kariyerinde başarısız olan bir adamı alıp takım şampiyonu ve OG Bloodline üyesi haline getirdi. Peki ben ne yaptım? Arkasına saklandım ve beni koruyamayacak hale geldiğinde ise pinlendim. İşin daha kötüsü sadece bir maç öncesinde ilk kez birini tek başıma yenebilmiştim... Özgüvenimin yerine geleceğine inancım oluştuktan sonra şu başıma gelene bak! Ben zavallı ve kendine hayrı olmayan bir adamım. Roman beni hiç kabul etmemeliydi. Sadece yolundaki bir pürüz olan civciv olarak kalmalıydım.

Daniel: Kendinize fazla yüklenmiyor musunuz? Nasıl olsa bu işin yarını da var. Hem halihazırda Roman zaten Rumble galibiyeti ile yolunu garantilemişken siz ona hiçbir şey kaybettirmediniz. Hem dediğiniz gibi tekli bir galibiyet almışken neden hala sırtınızı Roman'a dayıyorsunuz? Neden onun yoluna çıkmak yerine kendi yolunuzu çizmiyorsunuz? Şu an Roman takım işleri ile uğraşmak için fazla meşgul, siz ise bu dönemde bariz bir şekilde ona yardımcı olamıyorsunuz.

Enzo: Bana bak Daniel, şu halime bak! Alkole harcayacak parası kalmayınca yolu sana düşmüş bir adama ''git ve bir şeyler başar'' diyorsun. Diplomanı nereden aldın amına koyayım?

Daniel: Gördüğün gibi tekrar ve tekrar denemek yerine ''yapamam'' diyorsun. Şu an karşında ben değil de yüz binlerce seyirci olsa hiç durmaz atıp tutmaya başlardın. ''Hayallerini başkasına emanet etmek zorunda kalmış'' bir adamdansa en azından hayalleri için çabalayan bir adam olmayı denemelisin.

Enzo: Yapamam... Ben köle olarak doğdum, köle olarak öleceğim.

Daniel: Herkes bir şeyin kölesidir. Belki dünyevi arzularınızın ya da kendinizi kısıtlayan korkularınızın kölesi olabilirsiniz ama yine de bırakmanız için yeterli bir sebep değil.

Enzo: Hayır. Köleyim derken...

Daniel merakla beklerken Enzo bir anda canlanmış bir şekilde ayağa kalkar.

Enzo:
YERİ GELDİ SEX KÖLESİ YERİ GELDİ BİR SEX KÖLESİNİN SAHİBİYİM!!! SERTİFİKALI BİR G VE ROMAN REIGNS'DEN SONRA GÜREŞ TARİHİNİN GÖRDÜĞÜ EN HARİKA HAYVANIM BEN!!

Enzo'nun kafası yerine gelmiştir. Daniel umutsuz bir şekilde iki eliyle önce yüzünü kapatır sonra da klavyesine uzatıp bir şeyler yazmaya başlar.

Enzo:
Ne yazıyorsun?

Daniel: Reçete.

Enzo: İlaç mı?

Daniel: Hayır alkol. Bir daha ofisime ayık kafayla gelme. Geldiğinde ise iki şişe neyden seversen onu getir.

Enzo: Vay be beraber içeceğiz demek ki.

Daniel: Hayır, yine ayılıp seansı yarıda bölme diye. Eğer bir daha buraya ayık gelirsen ya da seans sırasında ayılırsan ön kapıda içeri girmeni yasaklayan bir posterini görürsün!

Enzo kafası karışmış olsa da başıyla onaylar ve ofisten çıkar.

Oynadığınız Karakterin Adı
Enzo Amore
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi