- Konular
- 11
- Beğeni sayısı
- 219
- PG Nakit
- 100
Selam herkese, bayağıdır yoktum aranızda. Yüksek lisans, iş falan derken pek uğrayamadım. Yüksek lisansımla ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Konuyla ilgili sosyal medyadan yeterince darladığım arkadaşlardan özür diliyorum şimdiden.
Aşağıda tezim için yaptığım 2-3 dakikalık bir anket var, doldurursanız çok makbule geçer. Bütün cevapları anonim olarak topluyorum, veri gizliliği ile ilgili bir endişeniz olmasın. Yalnızca tez için veri analizinde kullanacağım toplanan verileri.
forms.gle
Şimdiden teşekkürler dolduran herkese.
Aşağıda tezim için yaptığım 2-3 dakikalık bir anket var, doldurursanız çok makbule geçer. Bütün cevapları anonim olarak topluyorum, veri gizliliği ile ilgili bir endişeniz olmasın. Yalnızca tez için veri analizinde kullanacağım toplanan verileri.
Sosyal Sorumluluğa Verilen Önem Bağlamında Marka Nefretinin Sebepleri ve Sonuçları
Bu anket formu, Marmara Üniversitesi Pazarlama Tezli Yüksek Lisans Programı bünyesinde eğitim görmekte olan Emin İlkay Arslan tarafından Prof. Dr. Özlen Onurlu danışmanlığında hazırlanmıştır. Anket katılımcılarının vereceği tüm cevaplar anonim olarak kaydedilecek olup yalnızca yüksek lisans tezi...
forms.gle Şimdiden teşekkürler dolduran herkese.