- Konular
- 96
- Beğeni sayısı
- 381
- PG Nakit
- 540
Yanlış okumuşum yazdığını.Durup dururken niye benim çok spesifik bir örnek üzerine yaptığım bir örneklemeyi genelleme olarak atfedip bambaşka bir konuya atlıyorsun?
Yanlış okumuşum yazdığını.Durup dururken niye benim çok spesifik bir örnek üzerine yaptığım bir örneklemeyi genelleme olarak atfedip bambaşka bir konuya atlıyorsun?
Ospi’nin atletliğiyle Jey Uso’nunkini hayatta aynı kefeye koymam, onun haricinde harfi harfine bu yorum gibi düşünüyorum.En iyi atlet diyince akla Brock Lesnar, Kurt Angle değilde Ospreay gibi elemanlar geliyorsa algı bozukluğu vardır. Günümüzü konuşalım dersekte Bron Breakker mevcut en iyi atlettir. Jey Uso ne kadar atletse Ospreay o seviyede bir atlettir.
Ana kemer derken umarım NXT ana kemerinden bahsediliyor. Kimse AJ Styles değil. AJ Styles büyük bir marka ve yetenek olduğu halde damdan düşer gibi ana kemer kazanmadı bu şirkette. Ospreay'ın debut yaptığı halde reaksiyon alacağı bile büyük bir şüphe. Kevin Steen'lerin El Generico'ların alt yapıda başladığı bu şirkette bu elemanın yıldız gibi geleceğini düşünmek saçmalık. Güreşcinin tanımı denilecek Jacob Fatu bile şuan mid card seviyesinde keyfine bakıyor. Onun bile ana kemere gideceğinin ana olay olacağının garantisi yok. Indy güreşçileri gözde fazla büyütüluyor. WWE liginde işler indylerde olduğu gibi işlemiyor.WWE çok rahat ana kemere oynar. Diğer yandan mikrofon ve karakter gelişimi gibi konularda tabi ki de WWE’deki her isimden daha iyi değil fakat onlarla yarışır.
WWE liginde işler indylerde olduğu gibi işlemiyor.
Ospreay gelip tüm arenayı ayağa kaldırıp tezahürat ettirirse o da şu görsele sahip olabilir. Daniel Bryan eğer YES akımını başlatıp kitleleri arkasına almasa o da rüyasında görürdü Wrestlemania 30'un ana olayını. Konuşma özürlüsü bir adamın da bunları yapamayacağını düşünürsek kendisi en fazla NXT'de 5 yıldızlık maçlar çıkarıp birde USC ile ikramiye alarak emekli olur.
Sevdiğim adamlar yorum yapınca alıntı girmeden duramıyorum. Burhan'ın attığı maçı izlemedim ancak Danielson ve MJF maçları üzerindeki fikrimi konuştum seninle WP'den. O maçlarda da hareketlerin seyirciye geçmesi için gereken duraklamaları yapamayacak kadar bu işten çakmayan bir adam olduğunu gösterdi Ospi. Hareket rutini takibinden öte indy darlinglere geçit yok kardeşim!Günümüzdeki çoğu “highflyer” için geçerli olmayan bir şey kanımca Ospreay için geçerli; gerçekten iyi atlet. Geçirdiği değişimin ardından hâlâ taklacı güvercin olarak nitelendirilmesini de anlıyorum özellikle tempo artırma işinde gücü bu tarz move’lardan alıyor. Artı partnerine bağlı olarak stilinde ciddi değişiklik gözlemleyebiliyorsun. Bu kadar fark eden çok güreşçi var mı emin değilim. Bunun iyi ya da kötü olmasından ziyade gözlemimi dile getirmek istedim. Üstte atılan Fletcher maçı, Bryan Danielson, MJF gibi partnerler ile çıkardığı maçlar da gerçekten harika olabiliyor. Aksi gibi yine eski stilini tetikleyen rakipler de bu fikirlerin tekrardan gündeme gelmesine sebep olabiliyor.
Atletizm konusuna tekrar gelecek olursak, atletizmin amiyane tabir ile “uçup kaçmaya” indirgenmesi doğru değil. Kavramın yozlaştığını düşünüyorum güreş evreninde, buradaki tartışmadan bağımsız. Arkadaşların da dile getirdiği gibi atletizm olarak Bron müthiş örnek ve benim için de Ospreay’in üzerinde.
Ospi “neden bu topa giriyor ve fazla iddialı?” diye sorgulamayacağım bir noktada. Gayet iyi seviyede bir ring içine sahip.
Ospreay gelip tüm arenayı ayağa kaldırıp tezahürat ettirirse o da şu görsele sahip olabilir. Daniel Bryan eğer YES akımını başlatıp kitleleri arkasına almasa o da rüyasında görürdü Wrestlemania 30'un ana olayını. Konuşma özürlüsü bir adamın da bunları yapamayacağını düşünürsek kendisi en fazla NXT'de 5 yıldızlık maçlar çıkarıp birde USC ile ikramiye alarak emekli olur.