Bugatti Chiron'dan biraz daha geç yapıyor.gurme yorumlar özlenmiş.
bron’un 0-100 süresi kaç acaba?
Bugatti Chiron'dan biraz daha geç yapıyor.gurme yorumlar özlenmiş.
Atlet kelimesinin kullanmamın sebebi şu an tercih ettiği güreş stili yerine sunduğu performansa vurgu yapmaktı. Aktörleri filmografisine göre değil sunduğu performansa göre değerlendirirsin. Breakker hiç kuşkusuz sektörün en önde gelen atletlerinden birisi. Ospreay ileride Bron gibi gerçekçi güreşmeye başlarsa bu kıyaslamada Bron diyenlerin fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü Ospreay tartışmalarının temel kaynağı onun güreş stilinden kaynaklanıyor. Bir atlet olarak ne kadar gelişmiş olduğundan değil.Ospreay atlet değil cambaz.
gurme yorumlar özlenmiş.
Performansı da geldiği arka plan ile alakalı. Eskiden yaptığı maymunluğun dozajını kısıp 2 tane powerlift hareketi ekledi diye atlet klasmanında bu adamı yazamazsın, zibilyon tane adam var atletlikte onu geçebilecek. Bu ucube janrı bırakıp gerçekten güreşmeye başlarsa fikri değişecek insanlar şu an Ospreay’i sevenler olacaktır. “Ospreay eskisi gibi değil, yatarak maç geçiriyor” diyerek adamı gömeceksiniz. Bizim gözümüzde de ortalama bir adam olarak kalmaya devam edecek.Atlet kelimesinin kullanmamın sebebi şu an tercih ettiği güreş stili yerine sunduğu performansa vurgu yapmaktı. Aktörleri filmografisine göre değil sunduğu performansa göre değerlendirirsin. Breakker hiç kuşkusuz sektörün en önde gelen atletlerinden birisi. Ospreay ileride Bron gibi gerçekçi güreşmeye başlarsa bu kıyaslamada Bron diyenlerin fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü Ospreay tartışmalarının temel kaynağı onun güreş stilinden kaynaklanıyor. Bir atlet olarak ne kadar gelişmiş olduğundan değil.
Güreşte taraf olduğum tek konu aileden doğuştan torpilli olup veya başka sporlarda başarısız olup sonra güreşi seçenler yerine indielerden ringin tozunu yutarak sıfırdan gelenleri tutmak. Özellikle Bron Ospreay kıyaslamasında tarafım net olarak belli. Konunun özünden bağımsız olarak bunu belirteyim.
Ailesinin isminin ardına siginmayip kendi markasını yaratmış bir superstari bu kefeye koymasaydiniz keşke. Ospreay'in her konuda önünde olan isimler var. İlle de aile olmadan birisini arıyorsanız sizin kitleye hitap edecek AEW'da olsa 21 yaşına rağmen GOAT ilan edilecek Je'Von Evans var. Hatta Ospreay'in atletlik seviyesini söyle söyleyeyim 50 yaşındaki Rey Mysterio daha atlet bu arkadaştan.Atlet kelimesinin kullanmamın sebebi şu an tercih ettiği güreş stili yerine sunduğu performansa vurgu yapmaktı. Aktörleri filmografisine göre değil sunduğu performansa göre değerlendirirsin. Breakker hiç kuşkusuz sektörün en önde gelen atletlerinden birisi. Ospreay ileride Bron gibi gerçekçi güreşmeye başlarsa bu kıyaslamada Bron diyenlerin fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü Ospreay tartışmalarının temel kaynağı onun güreş stilinden kaynaklanıyor. Bir atlet olarak ne kadar gelişmiş olduğundan değil.
Güreşte taraf olduğum tek konu aileden doğuştan torpilli olup veya başka sporlarda başarısız olup sonra güreşi seçenler yerine indielerden ringin tozunu yutarak sıfırdan gelenleri tutmak. Özellikle Bron Ospreay kıyaslamasında tarafım net olarak belli. Konunun özünden bağımsız olarak bunu belirteyim.
1 yıldır forumdayım böyle genelleme görmedim. Bir AEW izleyicisi olarak Ospreay'in adını çok fazla duymama rağmen AEW'ya gelene kadar 1-2 tane maçı izlemiştim. WWE izleyicilerinin (forumdan bahsetmiyorum genel WWE izleyicisinden bahsediyorum) %70'nin Ospreay'in 1 tane maçını bile full izlediğini düşünmüyorum. Yani adam hakkında fikri bile olmayanların stil değişikliğini eleştireceğini hiç sanmıyorum. Büyük stil değişikliğine gidenlerde aklıma ilk Moxley geldi. 2012'de Mox'u bırakıp Amborse olduğunda kitle eleştirmemiştir bence. Çünkü WWE izleyicisi adamı tanımıyordu. Böyle örnekler daha devam edebilir. Aksi örnekler de bulunabilir lakin zaman yanıldığını gösterecektir hocam.Bu ucube janrı bırakıp gerçekten güreşmeye başlarsa fikri değişecek insanlar şu an Ospreay’i sevenler olacaktır. “Ospreay eskisi gibi değil, yatarak maç geçiriyor” diyerek adamı gömeceksiniz. Bizim gözümüzde de ortalama bir adam olarak kalmaya devam edecek.
Kimsenin emeğini elbette küçümsemiyorum ama dediğim gibi bu konuda tarafım.Aile işini yapmak suç değil.
İzlemedim tanımıyorum.AEW'da olsa 21 yaşına rağmen GOAT ilan edilecek Je'Von Evans var.
Hayran kalacaksın...İzlemedim tanımıyorum.
Aşağıdaki cümlede Ospreay'i ilk defa izleyecek insanları değil, Ospreay'in stil değiştirip gerçekten güreşmeye başladığı bir gerçeklikte Ospreay'i daha önceden izlemiş ve Bron'ı daha iyi bulan insanların fikrinin değişeceğini söyleyen sensin canım kardeşim. Durup dururken niye benim çok spesifik bir örnek üzerine yaptığım bir örneklemeyi genelleme olarak atfedip bambaşka bir konuya atlıyorsun?1 yıldır forumdayım böyle genelleme görmedim. Bir AEW izleyicisi olarak Ospreay'in adını çok fazla duymama rağmen AEW'ya gelene kadar 1-2 tane maçı izlemiştim. WWE izleyicilerinin (forumdan bahsetmiyorum genel WWE izleyicisinden bahsediyorum) %70'nin Ospreay'in 1 tane maçını bile full izlediğini düşünmüyorum. Yani adam hakkında fikri bile olmayanların stil değişikliğini eleştireceğini hiç sanmıyorum. Büyük stil değişikliğine gidenlerde aklıma ilk Moxley geldi. 2012'de Mox'u bırakıp Amborse olduğunda kitle eleştirmemiştir bence. Çünkü WWE izleyicisi adamı tanımıyordu. Böyle örnekler daha devam edebilir. Aksi örnekler de bulunabilir lakin zaman yanıldığını gösterecektir hocam.
-----Ospreay ileride Bron gibi gerçekçi güreşmeye başlarsa bu kıyaslamada Bron diyenlerin fikrinin değişeceğini düşünüyorum.