Ospreay'den Tüm WWE Kadrosuna Rest!

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Söylemin doğruluğu elbette uzun uzadıya tartışılır fakat dürüst olmak gerekirse disiplini ve sert çalışma koşullarıyla tanıdığımız WWE'nin koca kadrosunda Ospreay'den daha iyi bir atlet göremiyorum. Ring içi konusunda sayısız görüşe ayrılabiliriz ama konu atletizm ise bu adamın hakkını vermek lazım. Gerçekçi olmayan hareketleri bir çok izleyiciyi irite ettiğine katılıyorum lakin WWE'ye ayak bastığı anda main eventer olacağı konusunda herhalde hepimiz hemfikirizdir. Özellikle bir çok güreşçinin primeını 40'lı yaşlarında yaşadığı bir döneme göre ele alırsak sadece 32 yaşında tam anlamıyla sıfırdan bu seviyeye gelmek herkesin yapabileceği bir şey değil.

Will Ospreay, en kötü gününde bile WWE'deki güreşçilerden ring içi olarak daha iyi olduğuna inanıyor.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Güncel olarak en iyi ring içi olduğunu düşünüyorum ve WWE’in haline bakınca inkar edilebilir durmuyor.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
En iyi atlet diyince akla Brock Lesnar, Kurt Angle değilde Ospreay gibi elemanlar geliyorsa algı bozukluğu vardır. Günümüzü konuşalım dersekte Bron Breakker mevcut en iyi atlettir. Jey Uso ne kadar atletse Ospreay o seviyede bir atlettir.

Son düzenleme:

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
En iyi atlet diyince akla Brock Lesnar, Kurt Angle değilde Ospreay gibi elemanlar geliyorsa algı bozukluğu vardır. Günümüzü konuşalım dersekte Bron Breakker mevcut en iyi atlettir. Jey Uso ne karar atletse Ospreay o seviyede bir atlettir.
gurme yorumlar özlenmiş.

bron’un 0-100 süresi kaç acaba?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi