Orton, Rollins'in Grubu Hakkında Konuşmuş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Randy Orton, Seth Rollins’ın yeni grubunun Evolution ile kıyaslanması hakkında konuştu ve gruptaki “Randy Orton” rolüne kimin yakışabileceği konusunda görüşlerini paylaştı:

“Tanrım. Bu gerçekten zor bir soru. NXT’de Myles [Borne] adında bir çocuk var. Birçok kişi beni ona benzetiyor, sanırım bazı mimikleri benziyor. Belki fiziksel olarak da biraz benzerliğimiz vardır, bu yüzden onun adı aklıma ilk gelen. Onun ringdeki performansını izledim ve gerçekten sağlam bir yetenek. O, bu konuda üst sıralarda olurdu.

“Ama her zaman Austin Theory hayranı oldum. Sadece biraz olgunlaşması gerektiğini düşünüyordum — hepimizin ihtiyacı olduğu gibi çünkü genç yaşta başladı — ama bu kadar genç başlayıp bu kadar şeye sahip olmak, seni oyunda öne geçirir. Şimdi, gözlerimizin önünde ‘gerçek bir adam’ olmaya başladıkça, ringde kim olduğunu bulduğunu ve daha net bir kimlik kazandığını görebiliyorum. Bu yüzden, böyle bir grubun dördüncü üyesi olabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

“Ve bu yeni grubun Evolution ile kıyaslandığını duydum, bu benim için büyük bir onur. Bu harika bir şey. 20 yıl önce yaptığım şeylerin bugün hâlâ konuşulması beni gururlandırıyor. Bununla gerçekten gurur duyuyorum.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi